Arama sonuçları: *

1. K

Epic games ls-0013 hatasi

nasıl çözülür
  2. K

Laptopum oyunlari açmiyor sürekli hata veriyor

Bu hataları veriyor heat tam ekran olmuyor ne yapmam gerekiyor
  3. K

Rtx 4060 laptop oyunlari açmiyor

Laptopa format atmama rağmen çoğu iyi oyunu açmıyor hata erorr veriyor ne yapmam gerekiyor bilmiyorum furmark testinde normalde 150 vermesi gerekiyor benim laptop 70-80 veriyor donanımsal olarak mı bir sorun vardır ne yapmam gerekiyor
  4. K

Laptopu sıfırlamama rağmen oyun hala açılmıyor

Gas station simulator oyunu laptopu sifiarlmama rağmen unreal Engine hatası veriyor laptota rtx4060 var acaba donanımsal olarak mı sorun var
  5. K

Furmark testinde laptop normalin yarisi veriyor

İkinci el laptop almıştım 2 ay önce, cihaz 2.5 yıllık çok az kullanılmış ama furmark testinde rtx 4060 laptoplar 150 fps verirken benim laptopum 70-80 fps veriyor sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ne yapmam gerekiyor
  6. K

Ankara laptop temizligi öneri

Ankarada laptopumu nerede temizlenebilirim nereyi önerirsiniz
  7. K

Laptop oyunlarda hata veriyor

Laptopum oyunlarda hata veriyor gas staion simulator heat fln girince hata veriyor oyundan atıyor unral Engine hatası veriyor witcher 3 de açılmıyor heat oynarken tam ekrandan çıkınca hata veriyor ne yapmam gerekiyor 2010 larva çıkan la noire bile açmıyor sistemde rtx4060 laptop var
  8. K

Witcher 3 Unreal Engine 4 ''An Unreal process has crashed'' hatası

Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
  9. K

Witcher 3 Unreal Engine 4 ''An Unreal process has crashed'' hatası

Witcher 3 ve gas station simulator oyununda bu hatayı veriyor sistem laprop rtx 4060 ve i5 var windos visiual c++ fln tekrar kurdum oyunu yönetici olarak çalıştırdım hem dosyalara girip hemde oyunu yönetici yaptım uyumluluk ayarı hepsiyle oynadım güvenliğin dışına aldım oyunu ama nafile hala bu...
  10. K

La.noire rockstar hata veriyor

L.a noire hata veriyor windos visiual kurdum korums programini fln devre disi biraktim hicbir turlu ise yaramadi sistemim rtx 4060 ve i5 laptop neredeyse her oyunda böyle hata alıyorum ne yapmam gerekiyor
Geri