Selamlar,bir süredir bir kitap üzerine çalışıyorum ve daha amatörüm,böyle yazdığım kitabı elektronik olarak paylaşıp insanların okuyabileceği bir site var mıdır?
Yeni aldığım ekran kartının üzerinde P ve Q harfleri yazan,isminin dual bios olduğunu öğrendiğim bir yer var,biri performans biri sessizmiş,hangisini kullanmalıyım?
-9060 XT 16 GB
-7500F
-Asus Prime B650M-R
Bu bileşenlere sahip bir bilgisayar topladım,bios ayarları yapıldı ve Windows kuruldu,sadece bilgisayar içinde hangi driverleri kurmak ve hangi ayarları yapmam gerek bilmiyorum.
Nostaljik bir deneyim yaşamak aynı zamanda oyunu altyazı desteği ile oynamak istiyorum,Black mesayı da oynayabilirdim ama nostaljik gelmiyor bana.Bildiğiniz altyazı eklentisi var mı?
Merhabalar, alacağım mouse 1000 Hz olarak geçiyor ve kablosuz,yani dongle ile çalışıyor, anakartımda da 3.0 girişi var sadece,herhangi bir performans kaybı yaşatır mı?
Dün gece diğer 9060 modellerine göre bin liralık bir indirimle bu kartı düşürdüm ve aldım direkt,fabrikasyon çıkışlı oc yapılmıyormuş ve gürültülü çalışıyor diyenler var,sorun yaratır mı sizce?
1800 lira gibi bir fiyata denk getirdim,kablolu olup olmaması benim için önemli değil,gördüğüm kadarı ile gasket mountu da var ses anlamında yani benim için gayet iyi,sizce alınır mı?