Arama sonuçları: *

• Users: gorkemagir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

2k Monitör Tavsiyesi?

Selamlar,9060 XT 7500f e sahip bir sistemim var,1080p de darboğaz yapacağı söylendi ve bende vazgeçip 2k almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
  2. G

Kitap yazıp paylaşabileceğim site önerisi

Selamlar,bir süredir bir kitap üzerine çalışıyorum ve daha amatörüm,böyle yazdığım kitabı elektronik olarak paylaşıp insanların okuyabileceği bir site var mıdır?
  3. G

Ajazz Ak820 Max He alınır mı?

2800 liraya buldum,özelliklerine göre alınır mı sizce?
  4. G

3500 TL %75 Klavye Önerisi

Bu bütçeyi fazla aşmayacak,mekanik veya varsa manyetik %75 klavye öneriniz var mıdır?
  5. G

Valknut Pro Edition Mousepad alınır mı?

Selamlar şuan indirimle beraber 430 TL gibi bir fiyata düşmüş,sizce alınır mı?
  6. G

Asus Dual 9060 XT Dual Bios

Yeni aldığım ekran kartının üzerinde P ve Q harfleri yazan,isminin dual bios olduğunu öğrendiğim bir yer var,biri performans biri sessizmiş,hangisini kullanmalıyım?
  7. G

Yeni alınan bilgisayara kurulması gereken her şey nedir?

-9060 XT 16 GB -7500F -Asus Prime B650M-R Bu bileşenlere sahip bir bilgisayar topladım,bios ayarları yapıldı ve Windows kuruldu,sadece bilgisayar içinde hangi driverleri kurmak ve hangi ayarları yapmam gerek bilmiyorum.
  8. G

Half Life 1 altyazı modu var mı?

Nostaljik bir deneyim yaşamak aynı zamanda oyunu altyazı desteği ile oynamak istiyorum,Black mesayı da oynayabilirdim ama nostaljik gelmiyor bana.Bildiğiniz altyazı eklentisi var mı?
  9. G

1000 Hz mouse USB 3.0 da çalışır mı?

Merhabalar, alacağım mouse 1000 Hz olarak geçiyor ve kablosuz,yani dongle ile çalışıyor, anakartımda da 3.0 girişi var sadece,herhangi bir performans kaybı yaşatır mı?
  10. G

Çözüldü✓ 500-600 TL'ye kare mousepad önerisi

Selamlar,(45×45 veya 48×40) boyutlarda olan,kaymaz,dikişli bir mousepad öneriniz varmı bu bütçede?
  11. G

Asus Dual 9060 XT 16 GB iyi midir?

Dün gece diğer 9060 modellerine göre bin liralık bir indirimle bu kartı düşürdüm ve aldım direkt,fabrikasyon çıkışlı oc yapılmıyormuş ve gürültülü çalışıyor diyenler var,sorun yaratır mı sizce?
  12. G

1500 TL kablosuz mouse önerisi

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum,arada da rekabetçi giriyorum tryhard olmadan,bu bütçede önerebileceğiniz kablosuz mouse var mıdır?
  13. G

Ajazz Ak820 klavye alınır mı?

1800 lira gibi bir fiyata denk getirdim,kablolu olup olmaması benim için önemli değil,gördüğüm kadarı ile gasket mountu da var ses anlamında yani benim için gayet iyi,sizce alınır mı?
  14. G

16 GB Ram 2K'da iş görür mü?

Ryzen 5 7600 9060 XT 16 GB 16 GB 6000 MHz CL30 Parçalara sahip bir sistem oyunlarda 2K normal ayarlarda iş görür mü sizce?
  15. G

FSP CMT218 750w Alınır mı?

Daha yeni siparişini verdim,tipi duruşu falan oldukça güzel.Sadece içindeki PSU hakkında bilgi bulamadım, içindeki PSU güvenilir midir sizce?
Geri