Arama sonuçları: *

• Users: Disturbedx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Manıklı bir SSD önerisine ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar maksimum 6-7k bandında olacak şekilde ssd ihtiyacım var önerileriniz nelerdir?
  2. D

Yardım Bu fiyata daha iyi bir m2 ssd seçeneği var mı?

https://www.sinerji.gen.tr/twinmos-1tb-nvme-gen4-okuma-7500mb-yazma-6800mb-m2-ssd-nv1tbg42280-p-51261?utm_campaign=akakce&v=1.42 Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki depolama yetmiyor ve artık bıktım hiçbir şey indiremiyorum sizce bu m2 ssdye bu para verilir mi başka mantıklı bir seçenek var mı...
  3. D

Bu sistemi ne kadara satmalı?

Anakart: Asus Prime B450M-K II İşlemci: Ryzen 5 5600x Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC Depolama: Twinmos 512gb M2 Güç Kaynağı: Thermaltake 700w Monitör: GIGABYTE GS25F2 24.5 inc 200Hz 1ms Merhabalar yukarıda özelliklerini yazdığım sistemi satmayı düşünüyorum...
  4. D

Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var bütçe 3000'tl

Genelde fps oyunları oynarım klavye bılek destekli olsun istiyorum boyutu çok önemli değil ama bilek desteği ve şık durması önemli benim için.
  5. D

Öneri Hangisi daha mantıklı olur?

[H3 id=''][/H3] [H3 id='ATK+Neptune+N9+Wireless+Kulaklk']ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık[/H3] bunun ultra versıyonu da olabilir HyperX Cloud III karar veremiyorum bir türlü başka bir öneri varsa açığım
  6. D

Öneri Kulaklık önerisine ihtiyacım var.

Maksimum 3-4k bütçem var. Genelde valo vb gibi fps oyunları oynuyorum arada bir de video falan izlerim, buna uygun gamıng bır kulak ustu kulaklıga ıhtıyacım var. Lütfen saçma sapan kalitesiz bir marka önermeyin. Kablolu veya kablosuz olabilir ürüne ve fiyatına bağlı.
  7. D

Bu sıcaklık değerleri normal mi?

Valorant oynarken bu değerler normal mi? Sistem: Anakart: Asus Prime B450M-К II İşlemci: Ryzen 5 5600x Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC Depolama: Twinmos 512gb M2 Güç Kaynağı: Thermaltake 700w
  8. D

Yardım Anakart değiştirdim şimdi sistem çalışmıyor

Merhaba önceki anakartım Asus prime b450m k ii idi ikinci el bir msi b550m pro vdh bir anakart aldım ve kurdum ilk başta bitlocker ekranı geldi anahtarı girmeme rağmen sistem hiçbir şekilde açılmadı ben de formatladim format sonrası açıldı ama sürekli 5-10dk gectikce sistem yeniden başlıyordu...
  9. D

Çözüldü✓ Am4 anakart önerisine ihtiyacım var

Şuanda kullandığım sistem: Anakart: Asus Prime B450M-К II İşlemci: Ryzen 5 5600x Ram: Kingston 16gb 3200mhz 2x8 Ekran Kartı: Asus Dual RTX 5060 8gb OC Depolama: Twinmos 512gb M2 Güç Kaynağı: Thermaltake 700w Monitör: GIGABYTE GS25F2 24.5 inc 200Hz 1ms M2 sata bu yüzden yavaş ayrıca yetmiyor...
Geri