Arama sonuçları: *

• Users: H₂SO₄
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H₂SO₄

Bu Satıcı Scammer Olabilirmi ?

(umarım konuyu doğru yere açmışımdır 😅) Satıcıdan ddr3 ram alacaktım bana biraz garip geldi kendisi "O hesapta onay veremiyorum malesef" yazdı, sahinden de ne onayı? Konuşmalarda ekte
  2. H₂SO₄

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

yarın sabah 9 da ilk dersim olacak gram bişe bilmiyorum taknik falan fistan varmı ? ve nelere dikkat etmem gerekir ?
  3. H₂SO₄

Turkcell "Teknoloji Tutkunları"

Fatura ödemek için girmiştim Paket değiştir yerinde “Teknoloji Tutkunları" gibi bişe yazıyordu. Buda internet sitesi Ama evdeki 3 hat da kontrol edince sadece bende gözüktü sizde bi kontol edin isterseniz
  4. H₂SO₄

Virüs Yemiş Olabilirmiyim ?

ilk fark ettiğim zaman kasadan fan sesi geldiğini duydum msi afterburner açtım ve dereceye baktım, sadece video izliyordum cpu derecesi ~70 civarı idi sonra 51-53 civarına düştü acaba mining virüsü felanmı yedim diye şüphelendim. 1. windows defender tarama yaptım temiz dedi 2. norton kurdum...
  5. H₂SO₄

Çözüldü✓ İ3 9100f Upgrade Önerisi

Sunucuda i3 9100f var ve bu işlemcide sadece 4 çekirdek var. Tek çekirdekte yaptığım işlemde 1000 işlem yapıyor toplam ~3800 işlem felan ve bu az ya. Nasıl bir upgrade yapılır anakart+ işlemci mi değiştirmek daha iyi olur yoksa aynı soket mi ? Anakart modelini hatırlamıyorum eve akşam anca...
  6. H₂SO₄

~4.5v İsteyen Lazer Devreye 5v Versek Ne Olur?

Elimde bu var yayı biraz paslanmış söktüm. Buna usb kablo bağlamayı planlıyorum. Eğlence amaçlı. Lazer 3 tane LR44 pil kullanıyor tanesi 1.5v veriyormuş toplam ~4.5v. şimdi usb 5v veriyor ama devre 4.5v ile çalışıyor sıkıntı olur mu?
  7. H₂SO₄

Thh Başvuru Yapsam mı?

30 Haziranda pro plan kedi maması bariz FİYAT HATASI sebebi ile 500 küsür idi kupon ile 424 tl ye aldım. 28 gün bekledim sonuç yok ve bu günde amazondan iade başlattım. Şimdi baştan diyem fiyat hatası bariz ortada biliyorum ama 28 gün parami rehin tuttular bu yüzden herhangi bir para veya mal...
  8. H₂SO₄

Bf1 De Saniyelik Kararma

2 gündür şu sorunu yaşıyorum: bf1 de oyunu oynarken çok nadir ekran 1 saniye kararıyor ama 2. monitörde sorun yok. dün 2 kez bu günde 1 kez oldu sadece ? kötü bir olayın habercisi felanmı acaba ?
  9. H₂SO₄

Kene Ne Kadar Ciddi ?

Kardeşimi kene ısırdı. Fark ettikten 15-20 dakika sonra hastaneye götürdüler ve kene imiş. Daha çok küçüktü ya bebek kene yada daha kan emmeye başlamadı bilmiyorum hastanede kan almışlar ve tetanoz vurmuşlar. Şimdi kardeşim gelmiş önümde "3 güne öleceğim" diyor :D
  10. H₂SO₄

Eski Psu Da Nelere Dikkat Etmem Gerek ?

Elimde 4 tane eski depodan kalma psu var sözde çalışıyor imiş. İlk olarak kapaklarını söküp içine hava tutacam çok tozlu sonra da şu alet (link) ile test etmeyi planlıyorum. Herhangi bi uyarınız "şunu kesin yapma" veya öneriniz "şuna dikkat et" dediğiniz bişe varmı?
  11. H₂SO₄

Ana Sisteminizde Kaç GB Depolama Alanınız Var?

Yakışıklı hdd'ye bakarken aklıma geldi sizin ne kadar depolama alanınız var ? Benimkinde 1Tb m2 ssd (tab2 Windows kurulu) 2x1Tb hdd 1x2Tb hdd 1x1Tb hdd usb3.0 ile bağlı Evet hdd seviyorum :)
  12. H₂SO₄

Kasis Yaptırmak Mümkün Mü ?

dükkanımızın önündeki yolda sürekli kedililerime araba çarpıyor. dükkanda 2-3 yıldır sokak kedisi bakıyoruz. doğum yapıyorlar kedilerine bakıyoruz, mama veriyoruz kısaca bize bağlılar bizde onlara. bu 7 ay içerisinde 3 kediye araba çarpıp öldü ve şu an 4. vaka ile uğraşıyorum. sokakta bulup...
  13. H₂SO₄

Pcıe X1 E Ekstra 1050ti Taksam Ne Olur ?

RX 9060 XT ekran kartı takılı ve 2 monitöre bağlı. durduk yere aklıma şu soru geldi. boşta duran 1050Tİ ekran kartını dönüştürücü ile PCIe x1 e taksam ve 2. monitörü ona bağlasam ne olur ? amaç 2. ekranda oyun açmak değil sadece merak. 1. çalışırmı ? görüntü verirmi ? 2. driver çakışırmı ? amd...
  14. H₂SO₄

Öneri F/P Mikrofon Önerirseniz Sevinirim ?

Arkadaşlarım sürekli sesin cızırdıyor, patlıyor diyip duruyorlar. Oyun oynarken mikrofonu kapatmak zorunda kalıyorum. Kullandığım kulaklığa bağlı olanlardan. Kulaklığın sesi hala güzel kulaklık almak istemiyorum...
  15. H₂SO₄

Staj Yapmak Neden Bu Kadar Sıkıcı ?

Bu gün 17. Staj günüm. Staj özeti şu 16 gün sandalyede otur 8 saat = 128 saat. 0.5x8 = 4 saat çalışma. Çok çok az iş oluyor toplasam 4 saati geçmez. Bilgi işlem de staj görüyorum. İT diye geçiyor galiba.
  16. H₂SO₄

Sizi Etkileyen/Akılda Kalıcı Rüyalar

Uyandığınızda ne rüyaydı be. Diyip aklınızda kalan rüyalar. Rüyamı paylaşmak istedim sizi etkileyen rüyalarıda yazabilirsiniz. Aklımda kalan rüya oldukça yazmaya devam ederim. Geceydi. Ekranda ne bir can barı vardı ne de açlık göstergesi. Hiçbir kullanıcı arayüzü yoktu. Sanki gerçekten...
  17. H₂SO₄

Öneri SSD Soğutucu Önerisi

15 ocak da "MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0" aldım 6.5 - 1 = 5.5 aydır (ram bozulduğu için 1 ay kullanamadım sistemi) kullanıyorum sağlığı %98 e düştü. Soğutucusuz kullanıyorum. 1 tane soğutucu alasım varda hangisini aldığım fark eder mi ? Aralarında ciddi farklar varmı? yoksa "hoşuna gideni al"...
  18. H₂SO₄

❌İndirim Bitti! Lexar Thor 32gb (2x16gb) Ddr4 3200mhz Cl16 Ram 3.579tl

https://www.incehesap.com/lexar-thor-ld4bu016g-r3200gdxg-32gb-2x16gb-ddr4-3200mhz-cl16-ram-bellek-fiyati-73697/ 3600 mhz lik e bakarken farkettim konusuda açılmamış 3.579TL diğer ramle bi 600Tl fark var
  19. H₂SO₄

Maxs 130 Cm Masa Önerisine İhtiyacım Var

https://forum.donanimarsivi.com/konu/1440p-monitor-onerisi.1231286/ konuda 2. bir mönitör almayı planlıyorum ama masam standart internet kafe masası sağ sol kapalı masamın kenarındaki kışlık halıları çekersem en fazla 130 cm çıkıyor buna ne tür bi masa alınır fiyat konusunda gram fikrim yok...
  20. H₂SO₄

1440p Monitör Önerisi

1080 p kullanıyorum bi 1440p yi datmak istiyorum 27" altı olmaz 1080 p yi 27" kullanıyorum küçük gözüme batar diye düşünüyorum hz olarak min 180hz 2500-3000 TL aylık ödeyebilirim 3 taksitle alacam yani 7500-9000Tl civarı
Geri