Arama sonuçları: *

1. Nanba Mutta

Xiaomi TV A Pro 55 2026 Önerir Misiniz?

Merhaba, Xiaomi TV A Pro 55 2026 modeli 29.000 TL ve mağazadan alınırsa yanında soundbar hediyeli. Bu fiyata bu TV'yi önerir misiniz veya mudaili olarak bu aralıkta daha iyisi var mıdır ? Teşekkürler. https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-tv-a-pro-55-2026/
  2. Nanba Mutta

Türkiye'de Apple Pay Kullanmak (N26)

Merhaba, bir süre denedim ve test ettim bu sistemi. Müşteri hizmetleri ile konuşup onay aldıktan sonra paylaşmaya karar verdim. Bu sistem Almanya merkezli ve Enpara benzeri bir dijital banka hesabı. N26'dan hesap açmak için pasaport ve biraz ingilizce gerekiyor. Uygulama bazen Alman vergi...
  3. Nanba Mutta

48 Saniyede Abd - Türkiye Maçı :D

aslında tam olarak maçın özeti buydu :D
  4. Nanba Mutta

Amazon Rezilliği -Potansiyel Teslimat Sorunu

Merhaba, Satıcısı Amazon olan bir ürün siparişi verdim. Ürün kampanyalı fiyatıyla 250 TL daha ucuzdu. Kargoya verildikten sonra Potansiyel Teslimat sorunu denilerek iade edildi ve siparişi iptal ettiler. Ne olduğunu anlamak için aradığımda ısrarla bilgi veremiyoruz yapacak bir şey yok , ürünü...
  5. Nanba Mutta

Ryzen 5600 + Arc B580 Oyunlarda Anlık Drop

Merhaba, özellikle Arc Raiders oynarken iyi FPS alsamda ara sıra anlık takılmalar oluyor. Bu biraz oyun zevkini kaçırıyor. Acaba bunun sebebi Max CPU Boost Clock Override değerini +200 yapmam olabilir mi ? Bunun olumlu yönde etkisinin olacağını söylemişlerdi. Yardımlarınızı rica ederim. not...
Geri