Arama sonuçları: *

• Users: Yaşar M.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Asus Rx 570 8gb kartımın fanları aşağı doğru düşüyor

Asus Rx 570 8gb kartımın fanları aşağı doğru düşüyor yani fanlar ekran kartina tutunamiyor ben elimle itirince geri takilip calismaya devam ediyor ama sonra tekrardan çıkıyor 5 yildir hiç bakım yapılmadı termal macun termal ped aynı değişmedi yani fanın yagida yenilenmedi ama fanlarin surekli...
  2. Y

Msı 244f mi gigabyte g25f2 mi almalıyım?

merhaba monitör alıcam 244f in fiyatı 5600tl g25f2 ninkide 5350 civarı yani fiyatları aynı farz edelim 244f renk ile alakalı her konuda ms konusunda tokatlıyor ama g25f2 nin asansörü var pivot özelliği var hz si aynı renk bakımından iyi gayet 244f kadar olmasada ( bilgileri yazan yerde sadece...
  3. Y

Çözüldü✓ Pc calismiyor yardım lazım

Merhaba pc yi tamamen ana kart ekran karti ve tabii ki ana kart uzerindeki kablolarla sokmem gerekti ram i de soktum geri taktim hepsini ama çalışmadı yardım lazım acilen
  4. Y

Yardım 1 yıllık termal macunlu işlemciyi fanıyla beraber takabilirmiyim

Merhaba hali hazırda bir işlemcim var ama yenisini alacağım ikinci el aldım üzerinde termal macun varmış ve 1 yıllıkmış sanırım fanı söktükten sonra havadan dolayı termal macun işe yaramaz hale geliyormuş sorum şu gelen işlemciye yeni macun sürmeden direkt takarsam fan ile beraber bir sorun...
Geri