Arama sonuçları: *

• Users: Lucas1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Cpu-Z ve Nvidia Denetim Masasında Farklı Tdp Değerleri Gözüküyor

Merhaba sipariş ettiğim laptopum bugün elime ulaştı. Testleri yaparken bir şey fark ettim CPU-Z deki TDP değeri ile nvidia denetim masasındaki TDP değeri uyuşmuyor. Nasıl anlayacağım hangisinin doğru olduğunu ? Yardım ederseniz sevinirim
  2. L

60-70k laptop önerisi

Arkadaşlar 60-70k bandında laptop önerileriniz neler hangi laptopu almak mantıklı sizce. Kullanım amacı oyun + gündelik ve uzun süre dayansın istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)
  3. L

HP Omen 255H 5070 24 GB RAM 1 TB 2.5k 240hz 72k Alınır mı ?

Arkadaşlar bu cihazı uzun süredir takip ediyorum fiyatı sabit kaldı düşmedi bir türlü. Sizlerin fikri nedir alınır mı ? Biliyorum o fiyata daha iyi işlemcili cihazlar var ama işlemci Pil ömrü açısından bana çok avantaj sağlıyor. Ekran kartının gücü yazmıyor ama 100+15dir muhtemelen. cihaz bu...
  4. L

OMEN Slim Gaming Laptop 16-an0025nt (CJ8V8EA)

2 gün önce Hp omen slim gaming laptop aldım. Üründeki 5070te 90 watt sınırı var boostla birlikte 105e kadar çıkıyor. En azında kağıt üstünde böyle . Ama ürünün adaptör gücüne dikkat etmemişim. Gelince gördüm ki 150w'mış. Bu da şöyle bir soruna yol açıyor Oyunlarda bilgisayar tam güç asla...
  5. L

HP OMEN Slim Gaming Laptop 16-an0025nt (CJ8V8EA) Adaptör yeterli değil

2 gün önce Hp omen slim gaming laptop aldım. Üründeki 5070te 90 watt sınırı var boostla birlikte 105e kadar çıkıyor. En azında kağıt üstünde böyle . Ama ürünün adaptör gücüne dikkat etmemişim. Gelince gördüm ki 150w'mış. Bu da şöyle bir soruna yol açıyor Oyunlarda bilgisayar tam güç asla...
Geri