Arama sonuçları: *

• Users: dynxphia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Kasa Fan Konumlandırmak Sıvı Soğutma Yeri

Merhaba Alpha neon 7x kasası var sağ 3 fan reverse olmadığı için onları ters cevirdim ama biraz görüntüyü etkiliyo o fanlari yukarı alıp sıvı soğutmayi yana alsam sağ ve sol egzoz üst ve altida temiz hava yapsam sıcaklık açısından verimli olurmu
  2. D

Orion Cube Xl 6x Yeterlimi

https://www.n11.com/urun/orion-cube-xl-6x-argb-fan-kumanda-ve-kontrolcu-m-atx-bos-bilgisayar-kasasi-beyaz-117828778?magaza=iltechbilgisayar Sevgiler saygılar sıvı soğutma ile bu kasayı kullanmayi düşünüyorum amma velakin yan kısımda 2 fan olmasi beni muallakta bıraktı sizce Alınır mı? yoksa 3...
  3. D

Sisteme Ek Tavsiye ve Kasa Onerisi

Sevgiler saygılar hocalarım ben şöyle bir sistem topluyorum 9060 XT İşlemci 7500x3d Ram patriot viper 16 PSU MSI mag650bnl 1 TB M2 SSD Sogutucu olarak ocypus delta a62 Ex Kasa olarak 3000 TL bütçe ile beyaz ve akvaryum kasa arıyorum şuan sadece ekran kartını aldım diğer parçalarin indirmini...
  4. D

9060xt ve 7500x3d sistem tavsiyesi

Selamlar bilgisayar toplayacaktım sizce topladığım bileşenler dengelimi Ekran kartı: 9060 xt İşlemci: 7500x3d Ram: kingston cl36 DDR 5 ram 16 gb Anakart: Asus Prime B850M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Soğutucu : Thermalright Royal Knight 120 Black Tl-H12-X28 120Mm 6 X 6Mm veya Thermalright...
  5. D

Gta vice city orjinal cd Uçuk fiyat

Beyler elimde gta vice city orjiinal cd var ikili olanlardan ve bunun fiyatı internette 20 000 TL ile 50 000 TL arası konulduğunu gördüm bu nekadar mantıklı ve diyelimki bu doğru ise bu bendeki CD nin nekadar değerde olucağını merak ettim piyasayı bilmediğimden sizlere danışmak istedim
  6. D

Ekran kartı şimdiden alınır mı

Merhaba ben sistem olarak 9060 xt 16 gb ve 7500x3d li bir sistem düşünüyorum genellikle rust oynamayı düşünüyorum sistemde amma velakin sistemi bir 4 5 ay sonra alıcam ama ekran kartı fiyatları zamlanacak diye korkuyorum hem 16 gb ekran kartı üretilmiyecekmiş hemde yapay zeka mevuzsu var bu...
Geri