Arama sonuçları: *

• Users: musto717
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yeni Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçe 8000 TL PS5 ve PC için kulaklık önerilerinizi bekliyorum. G733 kullanıyorum ama hinge kırıldığı için değiştircem fixleyemedim. Bu paralara değer kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Kablolu Cloud 2 olsa onu alıcam ama piyasada yok. Edit: CS oynuyorum özellikle bunu da göz önüne alın.
  2. M

Patriot Ram ve MSI Anakart

Selamlar Patriot Ramlerin MSI anakartlarda stabil çalışmadığını söyleyen birkaç kişi ve forum gördüm. Yeni topladığım sistemde anakart ve işlemciyi henüz yollamadılar iptal etmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Başka marka vs anakarta geçip bunun önüne geçmeli miyim?
  3. M

Sistemi Topladım Fikirlerinizi Bekliyorum

Sonunda uğraşarak bi sistem ayarladım beyler tek tek aldım yorumlarınızı bekliyorum. [H3 id='Toplanan+Sistem+Bileenleri']Toplanan Sistem Bileşenleri:[/H3] İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI PRO B850M-P WIFI7 DDR5 AMD B850 AM5 Soket DDR5 8200+(OC) MHz mATX Anakart Ekran Kartı...
  4. M

R7 7800x3d + RTX 5070 Sistem İçin F/P Kasa, Psu ve Sıvı Soğutma Önerisi

Selamlar, Aşağıdaki bileşenlerden oluşan yeni bir AM5 sistem topluyorum. Ekran kartı olarak ilerleyen süreçte RTX 5070 tercih edeceğim. Mevcut / Seçtiğim Parçalar: İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D Anakart: MSI X870 GAMING PLUS WIFI ATX RAM: Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 SSD...
Geri