Arama sonuçları: *

• Users: Erennbey06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Erennbey06

30k Bütçe ile Laptop Önerisi

Arkadaşlar 30k bütçem var laptop almak istiyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı tercih hangisi olur yardımcı olur musunuz? valorant vb oyunları açabilirse daha iyi olur açamazsa da sıkıntı yok
  2. Erennbey06

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Arkadaşlar curve optimizer testini yaptım programdan ve 5.1 mhz -50 değerlerini uyguladı. Bu güzel mi yoksa daha fazla performans alabileceğim bir ayar vesaire var mı? Testlerde ise 784 puan alıyordum bu ayardan sonra 835 puan aldım.
  3. Erennbey06

Yardım İşlemcime -50 Değer Vermek Tehlikeli mi?

Amd ryzen master programını indirdim. Ram tarafında yazan expoyu açtım. Cpu tarafında ise curve optimizer testini 3. kez yapıyorum şu anda. test bitiyor ama bilgisayarı kapatıp açınca yok oluyor tekrar test yapmam gerekiyor... yardımcı olabilecek var mı delirmek üzereyim ne yapmam gerekiyor...
  4. Erennbey06

Öneri +300 Hz 1080p Monitör Tavsiyesi (Hangisi Daha İyi Seçer Misiniz?)

Arkadaşlar bütçem yaklaşık 9k benim için önemli olan fps oyunlarındaki performansı ve görüntü kalitesi (renk olarak) daha önce asus kullandığım için özellikle renk kalitesine önem veriyorum. Philips ve Asus marka monitörler buldum. Hangisini tavsiye edersiniz ya da farklı tavsiyeleriniz var mı...
  5. Erennbey06

Gamepower Ogre Yazılım sorunu

Gamepower ogre red switch aldım, driverlarında kronik bir problem varmış fakat ne yaparsam yapayım driverini çalıştıramadım yardımcı olur musunuz?
Geri