Arama sonuçları: *

• Users: hodiw67
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Psg Üstüste 2. Kez Şampiyon 😁🥳

Psg üstüste 2. Kez şampiyonlar ligi şampiyonu oldu. Arsenal kadar seyir zevkini öldüren başka bir takım yoktur herhalde. Bunun bedelini bu şekilde ödediler. Sonda penaltıyı kaçıran Arsenal topçusuna üzüldüm. Elleriyle kupayı verdi.
  2. H

Yardım Ceva Tedarik Zinciri Kargo Firmasını Bilen Var mı?

Dostlar n11 üzerinden satın aldığım 1 ürünü iade edeceğim. İade talebi oluşturduğumda kargo firması olarak Ceva Tedarik Zinciri diyor. Bu firmaya daha önce iade veren oldu mu? Benim oturduğum Ankara/Mamak'da şubeleri yok. İnternette telefon numaraları yok. Sanki adamlar iade veremesinler diye...
  3. H

Yardım Segway Zt3 Pro Ön Amortisör Çok Sert

Dostlar yeni zt3 pro aldım. Ön amortisör çok sert. Ne kadar sert çukura girsem de içine girmiyor. Sizlerde de böyle mi?
  4. H

Hangi marka yatak almalı?

Dostlar yatak alacağım. Rahat olsun, kaliteli olsun, fiyat önemli değil. BAna marka model söyleyin bugün gidip alacağım. Ölçü 90x190.
  5. H

Yardım Araba elektriğinden anlayanlar baksın.

Dostlar aracım fiat palio 1999 model. Üçüncü fren lambası yanmadığı için muayeneden kaldım. Bugün söktüğümde eski sahibi led döşemiş. Ama led yanmıyor. Evden bulduğum ledi denediğimde de ledi yakamadım. Bayram olduğu için açık elektrikçi de bulamadım. Kablolarda sorun olduğunu düşünmüyorum. Ya...
  6. H

IOS İpad indirdiğim fotoğraflar galeride gözükmüyor

Dostlar chrome'dan indirdiğim herhangi bir fotoğraf galeride gözükmüyor. Belki bilenler vardır, kinemaster video düzenleme uygulamasında da indirdiğim fotoğrafları bulamıyorum. Bunun çözümü nedir?
Geri