Arama sonuçları: *

1. turuncupipet

Gta onlineda oturumundaki kullanıcı sayısı

İnternetim daha kötüyken en fazla 2 sayfalık oyuncular oluyordu bağlandığım oturumda, şimdi internetim daha iyi ama yine en fazla 2 sayfa... Bu normal mi? Siz bağlandığınızda genelde kaç kişi oluyor ve yine de oyun bazne takılabiliyor normal mi
  2. turuncupipet

Gta Online'a Para Yatırdınız Mı?

Bazı yüksek araçları almak için falan gtaya para yatıran oldu mu? Sizce mantıklı mı?
  3. turuncupipet

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Son zamanlarda GTA online'da çok fazla hile görüyorum. Hapsetme olsun, peş peşe öldürme olsun, birçok defa oyundan çıkıp tekrar giriş yapmaya sebep oluyor. Bir gta zevkimiz var onun da şey ediyorlar.
  4. turuncupipet

ChatGPT Zorlanıyor

Arkadaşlar ChatGPT'de uzun bir sohbete ilk girişte ve cevap verilirken sekme donuyor, kasa fanları son sürat dönüyor. Bunun bir çözümü var mı? Render mi ediyor tüm sohbeti? Chrome kullanıyorum ve donanım hızlandırma falan açık.
  5. turuncupipet

PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

Az evvel yine Paypal'ın yokluğunu yabancı birine izah etmek zorunda kaldım. Paypalın olmayışı bizi dünya dışı ve öcü bir ülke gibi gösteriyor.
  6. turuncupipet

Fareyi Hareket Ettirdikçe Hoparlörden Ses Geliyor

Merhaba, Şu haporlöre sahibim: https://amzn.eu/d/00h5v3Zx Fiyatına göre çok kaliteli ve tatmin edici olduğunu düşünüyorum, mükemmel değil ama fazlasıyla idare eder. Ancak özellikle tarayıcının Geliştirici Araçları'nı açtığımda daha çok fark edileceği üzere fare hareketlerinde hoparlöründe bir...
  7. turuncupipet

Dayıma Laptop Lazım

İyi forumlar! Dayım işleri için bir laptop bulmamı istedi ama bütçesi ve yapmak istediği şeylerin tutarsızlığını anlatmak istesem de sizlere de sormak istedim. Kabaca ofis işleri ama sanırım hafif düzeyde resim ve video da düzenlenmesini istiyor. Evet bütçesi 15 bin civarı, aslında 10-12 bindi...
  8. turuncupipet

İyi Bir Monitör Arıyorum

Hem iş için, hem oyun için, hem web için kaliteli bir ips monitör arıyorum, oledlere de baktım ama o fiyatlara emin olamıyorum, o yüzden ips ile devam, ancak seçmek zor ve piayasayı çok bilmiyorum. Epeyde şu filtreyi kullanırdım IPS, 2K, 10bit renk rtx5070 ekran kartım var, ne tavsiye...
Geri