Arama sonuçları: *

• Users: Veli34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Veli34

9070xt vs rtx 2. El 4080?

arkadaşlar selam kartı almayı düşünüyorum 50 45 55 civarinda bi bütçem var sıfır 9070xt ile 2. el 4080 arasında kaldım sizce hangisi oyun için kullanılacak amd nvidia vs. gibi bir derdim yok hepsi aynı benim açımdan sizce hangisini almalıyım?
  2. Veli34

Öneri GamePad önerisi tablete bağlı olanlardan

selamün aleyküm arkadaşlar bu tablete bağlı olanlardan bir gamepad'e ihtiyacım var tablete bağlanılabilen daha doğrusu yani böyle sıkıştırmalı varya adı ne bilmiyorum bayağı baktım ama 11 inc uyumlu bulamadım samsung tab a11+ ile uyumlu olmalı 260mm civari birşeymiş uzunluğu sanırım
  3. Veli34

Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

amazonda amazon satıcılı sadece ekran ve renk kalitesi önemli olan minimum 90hz bir tablete ihtiyacım var gamepad ile geforce now bağlanılacak sadece bundan dolayı ekran renk kalitesi ve 90hz olması yeterli teşekkürler öneriler için şimdiden.
  4. Veli34

Sistemimde başka neyi upgrade edebilirim?

Selamün aleyküm arkadaşlar sistemim aşağıdaki şekilde yani optimize edebileceğim herşeyi ettim overclock edebildiğim herşeyi ettim anakartımın ve diğer parçalarımın desteklediği kadar ama daha upgrade edecek bir şey gelmiyor aklıma ne yapayım sizce? 9600x işlemci (pbo +200 -35 uv) arc b580 kart...
Geri