Arama sonuçları: *

• Users: Tiscard
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tiscard

Öneri OEM Paket Nasıl ve Öneri

Bütçe 60k arkadaşım alacak başka önerilere açık https://www.incehesap.com/orion-nexus-oem-paket-fiyati-81080/
  2. Tiscard

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Selam değerli forumdaşlar bugün biliyorsunuz Kurban Bayramı hepinizin mübarek olsun nice bayramlara seviliyorsunuz ❤️
  3. Tiscard

Trendyol 1.Lig 26/27 Sezonunda Alev Alev 🔥🔥

Selamlar değerli forumlu futbolseverler,bugün 26/27 sezonundaki takımlar ele alacağız,hazırsanız başlayalım. İstanbul Takımları Esenler Erokspor:Bu sene 4. Olup play-off finalinde elenen ekip,güçlü rakiplerinin üst lige çıkmasıyla şampiyonluk hedeflemekte(*) İstanbulspor: Eski Süper Lig...
  4. Tiscard

Fenerbahçemiz Euroleague'e Final Four(Yarı Final)Da Veda Etti!

Fenerbahçe Beko 61- 79 Olimpiakos Fenerbahçemiz(bilmeyenler için Euroleague= futbolun UCLsi) Euroleague'e Final Four aşamasında veda etti.Olsun takım önemli olan takımda final four geleneği oluşturmak örneğin Bayern her sene ucl almıyor ama paso çeyrek yarı oynuyor.Fenerbahçe son 11 sezonda 8...
  5. Tiscard

A Millî Futbol Takımımızın 2026 Dünya Kupası Geniş Kadrosu Açıklandı!

ABD, Kanada ve Meksika’nın ortak ev sahipliğinde, 11 Haziran – 19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek A Millî Takımımızın geniş kadrosu açıklandı. DÜŞÜNCELERİNİZ NELER
  6. Tiscard

Ürünler İyi mi ve Başka Ne Alınmalı(Yazlık)

Arkadaşlar selam.Normalde böyle çok dikkat etmem boynere girip rastgele 3 parça alıp çıkarım.Bu yaz biraz dikkat edeyim dedim biraz araştırma yaptım bunlar güzel geldi sizce?Ne eklenmeli ne çıkarılmalı(normal pantolonda bulamadım öneri açığım)...
  7. Tiscard

Aziz Yıldırım,aday olduğunu açıkladı ve teknik direktör adayını belirtti!

1998-2018 yılları arasında Fenerbahçe başkanlığı yapmış olan Aziz Yıldırım,Haziran ayında yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Kongresine aday olduğunu açıkladı.Yıldırım'ın transfer bütçesi kimi kaynaklarda 200 milyon € olduğu belirtilirken,bu parayı kaleci,yıldız kanat,2 üst düzey...
  8. Tiscard

🚨Mehmet Ali Aydınlar Adaylıktan Çekildiğini Duyurdu

Aziz Yıldırım ile kıyasıya rekabet etmesi beklenen Mehmet Ali Aydınlar adaylıktan çekildi ve şu sözleri sarf etti: DÜŞÜNCELERİNİZ NELER
  9. Tiscard

İnceleme Uygun fiyatı ile öne çıkan Gamepower Force RGB Gamepad inceleme!

Selamlar herkese,bugün uygun fiyatı ve bu fiyata hall effect veren Gamepower Force RGB Gamepad'i(Aldığım yer) inceleyeceğiz.Dilerseniz öncelikle ürün özellikleri ve öne çıkanları hakkında yorum katmadan size aktarayım daha sonra artı ve eksi değerlendirmesini yapacağım. BÖLÜMLER: 1-)BAŞLICA...
  10. Tiscard

Low fade fotoğraf önerisi

Arkadaşlar selam bugün(hatta bir saat sonra) berbere gideceğim ama bizim mahalle berberi low fadei anlamayabilir ve fotoğraf lazım.Ancak internettekiler ya gereksiz uzun ve mid fade kayıyor,ya da geçişler çok keskin ne önerirsiniz foto lazım acil
  11. Tiscard

Dünya Kupası Tahminleri(w/akıloyunu.com)

Arkadaşlar hepnize selam.Bugün kaynağı YouTube'dan da tanıdığımız akiloyunu.com'dan aldığım Dünya Kupası grup grup tahminleri paylaşacağım.Verdiğim urlden de görebileceğiniz gibi herkesin her şey olma ihtimali var ancak ben en yüksekleri baz aldım(örneğin Meksika %61 lider %20 ikinci,büyüğü baz...
  12. Tiscard

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Biliyorsunuz bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı,bugün Atatürk TBMM'Yİ kurdu ve bu bayramı bütün dünya çocuklarına armağan etti.Herkesin Bayramı kutlu olsun.
  13. Tiscard

Hangi barfiks çubuğu

Arkadaşlar selam Trendyol veya Dechatlondan barfiks çubuğu alacak sizce bu fiyat farkına değer mi linkleri bırakıyorum.Ayrıca trendyolda 400 TL de var 700 TL de var eğer trendyolsa hangisi? https://www.decathlon.com.tr/p/barfiks-bari-70-cm-bt-150/_/R-p-325833?mc=8588490...
  14. Tiscard

Spora Kaç Yaşında Başlanmalı?

Arkadaşlar selam,ben yks senemdeyim kendimi bildim bileli sporla içli dışlı oldum 14 yaşımda da ağırlığa başladım.Kardeşimde 13 yaşında ilgi duyuyor ancak son dönemde herkes "bu yaşlarda ağırlık değilde calisthenics çalışsın" diyor.Bende calisthenicsin bu yaşa iyi olduğunu biliyorum,kendimde bu...
  15. Tiscard

Jilet vs Makine(OneBlade)

Arkadaşlar ben hep jilet ile alıyorum sakalı ancak makine kullanınca ne fark var özellikle OneBlade çok kafamda şuan,gidipte 2k verince ne fark olabilir ki?
  16. Tiscard

Süper Ligde kartlar yeniden dağıtılıyor!

Evet sayın forumdaşlar,yıllar yıllar sonra kazanın şampiyon olacağı bir derbiye geldik.Ben bir Fenerbahçeli olarak eğer bu kadar umutlar tükenmiş iken forvetsiz iken şampiyon olursak bu tarihe geçer benden söylemesi.Sizce kim şampiyon olur?
  17. Tiscard

Gamepower Force RGB Gamepad'i bir anda bozuldu

Merhaba, İncehesap üzerinden satın almış olduğum gamepad ile ilgili ciddi bir sorun yaşamaktayım. Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve ilk günlerde sorunsuz şekilde çalışmaktaydı. Ancak son birkaç gündür cihaz işlevini yerine getirmemektedir.Özellikle belirtmek isterim ki, ürün ilk kullanım...
Geri