Arama sonuçları: *

• Users: MASTERFF
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MASTERFF

Trafikte Motorumla Yaşadığım Bir Trafik Durumunu Nereden İhbar Edebilirim

merhaba gecenlerde trafikte bi durum yasadım motorum ile bunu ihbar edeceğim ama 112 ihbar var ordada video koyamıyorum nasıl gonderecegim
  2. MASTERFF

Yardım İzin Almak İçin Dosyanın Sahibine veya Yöneticisine Başvurun Hatası

oyuna reshade kuracagım böyle hata veriyor çözümü varmıdır
  3. MASTERFF

Amazon Tahmini Teslimat Bi Anda Uzadı

amazondan djı urunu satın aldım tahmini 7 siydi simdi alınca tahmini 13 ü oldu bi anda 8 gun ileri attı ama dun gece kargoya verildi diyo ve prime aboneliğim acık gelirmi daha erken yoksa bi sorunmu var musteri destek e girince canl ısohbet calısmıyor sizi arayalım da calısmıyor mail attım onada...
  4. MASTERFF

Yardım Colorful Anakart Turuncu Işıkta Kalma Sorunu Hazır Sistem

bis update atamıyorum son surumu ve ondan önceki sürümü denedim kur yapınca %10 da failed yapıyor neden olabilir secure boot kapalı [H3 id='BATTLE-AX+B650M-PLUS+WIFI+V15+ana+kart']BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15 ana kart[/H3]
  5. MASTERFF

Hazır Yeni Sistemde Ana Kart Turuncu Işık Yanıyor

Selam arkadaşıma ince hesaptan sistem aldı. ekran kartı takarken kırarım korkusu ile bilgisayarcıya götürdü daha sonra bilgisayarcıda çalıştırmışlar görüntü gelmeyip turuncu ışık yakıyo bios pili söküp takınca duzeldi sonra bios geldi ordan windows kurdu adam reset atınca yine turuncu ısıkta...
  6. MASTERFF

Djı Mic Mini 2 Alınır mı? (Fiyatı Daha Düşermi?)

moto vlog için kulanacagım action 4 e bağlamak için sadece transmitter versiyonu 2 bin 2 mikrofonlu 1 alıcılı renkli kapak + sarj kutusu kablolar vs 5 bin
  7. MASTERFF

Yardım Asus Aldığım Ürünün Geri Ödemesini Yapmadı.

22 martta ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR aldım daha sonra nakit iade sistemine yükledim ve başvuru onaylandı fakat para gönderilmedi 4 ay oldu fakat gelmedi bu konuda sorun yaşayan varmı mail attım 5 mailden 1 ine cevap geldi ondada para aktarma suresi uzayabilir dedi
  8. MASTERFF

Djı Action İçin Mikrofon Önerisi

djı mic mini Transmitter 2300 o modelin 2. seriside 2500 arada 200 tl var ama alıcısız yani sadece djı urunlerine baglanıyor ben bu ürüne bu kadar para vermek istemiyorum başka bir mikrofon öneriniz varmıdır samsung akg düşünüyorum cogu kişi onu kullanıyor
  9. MASTERFF

Asus Rog Gözünün Rengini Nasıl Degistiririm Yardım

[H3 id='ASUS+ROG+Strix+OLED+XG27AQDMGR+model+arkasndaki+ledlerin+rengini+deitirmek+istiyorum+ama+nasld+hatrlamyorum+yardm+edermisiniz+armoury+cratte+ckmyor+yada+widget+centerda+yok']ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR model arkasındaki ledlerin rengini değiştirmek istiyorum ama nasıldı hatırlamıyorum...
  10. MASTERFF

Valorant Maç A Başlama Ekranında Kaldı

bundan 5 dk once maca girmistim ama 22.55 ten beri maç acılma ekranında kaldı 2 kere kapa ac yaptım görev yöneticisinden pc restart attım olmuyo kaldı
  11. MASTERFF

Bedava Xbox Game Pass Etkinleştirme Nitro Üyelerine

Bedava xbox game pass etkinleştirme nitro üyelerine nasıl acıldıgını bilen varmı bende gözükmüyor logtech steel series indrimleri gözüküyor sadece
  12. MASTERFF

ETS 2 G29 Takınca Oyun Kapanma Sorunu

Ets 2 de g29u takıyorum oyun açılmıyor direk kapanıyor açıkken takıncada donuyo çöküyor çözüm bilen varmıdır bulamadım aynı şey armoury crate asusun programı aura sync den dolayı yapıyordu not defterine bişiler yazdım dosyakonumundan düzeldi. ama bunu çözemedim düzelir diye bekledim 1 2 aydır böyle
Geri