Arama sonuçları: *

1. M

Mouse Cam Padi Görmüyor.

Selamlar şuanda aktif olarak kullandığım atk a9 ultra max modeline ulugamesten aldığım cam mousepad ile kullanmaya bugun başladım içinden çıkan ptfe skatezleride mouse taktım ama mouse masayı algılar iken mouse padı algılamıyor takılıyor Lod ayarını 2mm yaptım maksimum bu vardı çünkü ona rağmen...
  2. M

Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
  3. M

Vatan Bilgisayar İndirim Ekran Kartı

Beyler gene girmiş kapın Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Vatan Bilgisayar https://share.google/eQPfOhaAMc5LAgu8Q
  4. M

Nasıl Ram,Pişman Olurmuyum?

Merhaba şuanda yeni gelen lexar thor 2nd gen 6000mhz cl36 ramler var pişman olurmuyum
  5. M

CPU Ledi Yanıyor Yardım!

Merhaba sistemde şuanlık ekran kartı ve ram yok sadece kasayı açmak istedim meraktan ama vga yanmıyor cpu yanıyor anlamadım gitti ekran kartı ve ram takınca düzelirmi?
  6. M

Tekrar Kasa Toplayacağım Yardım!

Merhaba bende şuan 5060 ti 16gb 1tb ssd 16gb ram ryzen 5 7500f birde b840 anakart var bir süre kullandım ve tekrar toplamak istiyorum biraz üstünw koyup tekrar toplıyacağım bunu sattıktan sonra sizce ne yapmalıyım ramleri 32 yapmayı planloyorum ekran kartıda biraz düşmeyi planlıyorum
  7. M

%60 klavye alacağım ne alayım?

Merhaba w60 düşünüyorum bütçe 2.5 3k civarı ne almalıyım
Geri