Arama sonuçları: *

• Users: EnesAkts
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. EnesAkts

4060ti R5 7600 Nasıl İyivmi

Arkadaşlar 4060ti 8 gb ekran kartı işlemci R5 7600 olcak sistem topluyorum (2. El) sizce nasıl iyi mi kötü mü öneriniz var mıdır oyun performansı nasıl olur
  2. EnesAkts

Yardım Daha İyi Ekran Kartı Aldım ama FPS Düştü Lütfen Yardım Edin

Arkadaşlar ben bu gün elimde RX 7600 8gb ekran kartını verdim ve rtx 4060ti 8gb a geçtim (2.el ikiside) bunun sebebi AMD yi sevmemem ama CS2 4:3 de ortalama 300 FPS alırken 4060 ti ye geçtikten sonra FPS ortalama 185 e düştü falan, grafikler ve işlemci (r5 5600) aynı sadece ekran kartı değişti...
  3. EnesAkts

Yardım Mchose V9 Pro Alınır mı

2. El mchose v9 pro buldum alacağım fiyatı 2500 tl tam bütçeme uygun almayı düşünüyorum kulaklık hakkında bilgim yok videolar izledim herkes tiz sese önem veriyor basslı sesi az diyor sizce alınır mı
  4. EnesAkts

Yardım James Donkey Jdk87 Rainbow Mekanik Hisli Alınır mı

James Donkey JDK87 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 87 Tuş Beyaz Klavyenin linki Bu klavyeye incehesap indirimlerinde denk geldim ucuz olması dikkatimi çekti bu marka bu klavye alınır mı sıkıntı yaratır mı bütçe kısıtlı olduğu için ve bilgim olmadığı için soruyorum bu klavye...
  5. EnesAkts

Steam Pubg Oyundan Atıyor

Normalde pubg oynarken bişey yoktu daha sonra güncelleme geldi ve ondan sonra oyuna ne zaman girsem siyah ekran geldi ve oyundan attı bu sadece pubg de böyle nası düzeltebilirim ekran kartı RX 7600 8gb normalde 100+ FPS rahat alıyorum bence FPS le alakalı değil aşağıdaki fotoğrafta hatanın resmk...
  6. EnesAkts

Yardım Amazonda Teslimat Tarihini Değiştirmem Lazım

Amazonda anlatsam uzun sürer kısaca teslimat tarihini 9 temmuz girdim ama bana 6 temmuzda lazım bende beklemek istemiyorum o yüzden Değiştirmem lazım dün 4 temmuzda sipariş verdim bu gün 5 temmuz haberiniz olsun değiştirmem lazım ama hiç Bir şekilde değiştirme yolunu bulamadım lütfen yardımcı...
  7. EnesAkts

Yardım Max 5000tl Kulaklık Önerilerine İhtiyacım Var Kronik Olmayan Fp Kulaklık

Kulaklığım çok eskidi ve aynı zamanda eksileri olarak kulağımı çok acıtıyor çok terletiyor mikrofonu çok kötü Yeni bir tane almak istiyorum aklımda bir kaç tane var ama tam içime sinmedi o yüzden önerilerinizi bekliyorum Alacağım kulaklığı oyun için kullanacağım kulak içi yada kulak dışı olması...
Geri