Arama sonuçları: *

• Users: dogan0909
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

6 Bin TL Bütce İle Oyuncu Koltuğu Arıyorum

Selamın aleyküm oyuncu koltuğu arıyorum maks bütçe 6 bin ve 6 milyara güzel bir koltuk varsa alacam 5 seneye yakın götürsün isterim ve kaliteli bir şey istiyorum var mı ?
  2. D

EK İŞ BİLGİSİYAR TOPLAYIP SATMAK SİZCE YAPILIR MI

S.a aleyküm beyler hali hazırda bir işim var ve çalışıyorum ek iş için şöyle düşünüyorum , bilgisayar toplayıp satmayı ama param güvende ile satabilirim çok yaşadığım yer çoğu insana uzak kalır ve geliş yolu zor dağın tepesi değil de bir ankara istanbul değil yani yada bir iç anadolu şehri...
  3. D

Acil yardım beyler KTCH27E6 İLE KTC H27T22C arasında kaldım

Sizce aradaki fiyat farkına değer mi birde h27t22c qhd - ktc h27e6 qhd mi bilmiyorum ama fiyatı yüksek ve önerilen bir monitör 2 side öneriliyor sizce aradaki fiyat farkına değer mi arada 4250 tl var
  4. D

KTC H27T22C 27" 1 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-ktc-h27t22c-27-1-ms-2k-180-hz-ips-oyuncu-u-fiyati,1020200363.html bu fiyat civarına alınır mı ? tavsiyeniz var mı başka monitör
  5. D

2k monitör önerir misiniz

S.a arkadaşlar 7800xt takılı kasa alacağım onun için de monitör alacam , 2k 27 inc ips panel olsun istiyorum film de seyredecem , qhd de görüntü kalitesi daha iyi ise qhd olsun istiyorum ne önerirsiniz
Geri