Arama sonuçları: *

• Users: 38FİKO
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 38FİKO

Gigabyte X870e Anakart Termal Macun

Arkadaşlar Merhaba sizlere bir soru soracağım ana kartın pin kısmına değil o ortadaki düz çigi olan yere çok az cüzi miktarda termal macun bulaştı bu pc de sorun yapar mı ? temizlmem gerekir mi dağa kötü bir hale getiririm diye uğraşmak istemiyorum şimdi fotorağları atacağım lütfen bilgi...
  2. 38FİKO

Gıgabyte X870e Aorus Pro Ice -- Xpg Ram 16-16*32 GB Rgb Ram

nzxt h6 flow KASA alamyı düşnüyorum hocam Arctic Liquid Freezer III 360 bu sıvı soğutucuyu buna monte edebilir miyim lütfen yardımcı olun anakarta çarpma ihtimali olur mu ?
  3. 38FİKO

Oled Mönitör Tavsiyesi

asus rog swift oled pg27ucdm hocam ilk mönitörümüz bu bu mönitörün hem 2k hem 4 k modeli var topladığım sistem oyun için gereksinimlerini karşılıyor oled mönitör tavsiyesi istiyorum sizden aklımdan bir ses diyor ki ne gerek var o kadar masrafa diyor ama bu sitem ömürlük olacak oled almayi...
  4. 38FİKO

Çözüldü✓ Anakart Uyumu Destek

selamün aleyküm( https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html ) bu işlemci ile bu anakart kombinasyonu nasıl sizce ? ( ( https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html )
  5. 38FİKO

Oled Mönitör Önerisi

hocam merhabalar 9800x3d iştemcili bir sistem dizmek üzereyim mönitör lazım 9070xt ekran kartlı bir sistem önerisi olan varmı bütçe 20k-30k (30k en üst limit mümkün mertebe 25-20)
  6. 38FİKO

Çözüldü✓ 9800x3d yan parçaları ne olmalı bütçe 110k + mönitör oled tavsiyesi

hocam merhabalar 9800x3d iştemci oled monitörle 2 k 4 k oyun oynayabieceğim bir sistem lazım gerçekten zevk almak istiyorum :=)
  7. 38FİKO

Trafik Kazası Sorunu?

hocam merhabalr ufak bir tarfik kazası geçirdim rapor parası için sgk ya tutanak vermek gerekiyormuş e devletten tutanağı bulup pdf indirip mail olarak sgkya atsam diye düşündüm ama kaza yaptığıma dair e devletten tutanağı bulmadım burdaki süreci nasış yönetebirim destek olacabilecek var mu
  8. 38FİKO

Çözüldü✓ 9800X3D İşlemci için Uyumlu Donanım Önerileri

9800x3d iştemci hocam merhabalar ilerliyen sürede elime belli bi miktar para geçecek bir mani olmaz ise sistem izmeyi düşünüyorum elimde şu an 9800x3d iştemci var ram, anakart, ekran kartı ve sıvı soğutucu güzel bir combo yapacak şekide bütçeyi 30,000-ile 60,000 arasında farz ederseniz...
Geri