Arama sonuçları: *

1. G

Huawei hg658 v2 Router olarak kullanma

huawei hg658 v2 marka modem aldım ama bunu router olarak kullanmak istiyorum modemde router özelliği var mı veya kullanan bir sorun sıkıntı oluyor mu bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
  2. G

Photoshop ve Premiere Pro Ücretsiz

Lisanslar çok yüksek ücret talep ettiği için ücretsiz olanlarına bakıyorum lakin onlarda da crack olayı oluyor bildiğiniz cracksiz bir şekilde yükleyebileceğim yerler var mı photoshop ve premiere pro sürekli olarak kullaıyorum
  3. G

Yüksek Ram Kullanımı

Şuan bilgisayarda sadece valorant iniyor ve ram kullanımı bu şekilde normal masaüstünde iken ve hiçbir şey çalışmazken de 2 ila 3 gb arası ram kullanıyor bu normal mi yoksa yapmam gereken bir ayar mı var neden ram kullanımı bu kadar yüksek bilgisi olan birileri yardımcı olabilir mi?
  4. G

Modeme reset attım ışıkları yanmıyor ne yapmalıyım?

Tp-link td-w8151n model modem var elimde router olarak kullanıcam ayarlarını düzeltiyordum lakin reset attıktan sonra modem çalışmamaya başladı ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  5. G

Trendyol için kupon bilen var mı?

Kulaklık alacağım aktif kupon bilen var mı trendyol için
  6. G

Rampage KB-R86 Umbra Klavye Sizce Nasıl?

Rampage umbra almayı düşünüyorum blue switchli bir klavye çok yüksek bi bütçem yok maksimum bu civarlarda olan klavyeleri alabilirim önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz ve bu klavye ile ilgili yorumlarınız nedir https://app.hb.biz/ZnUY3MB4cMxc
  7. G

Gaming.gen.tr kupon bilen var mı

Gaming.gen.tr'den satın alım yapacağım bildiğiniz indirim kuponları var mı kullanabileceğim?
  8. G

Gaming gen tr'den sistem alıcam yardım lazım bilgisi olanlar aktarabilir mi?

Bazı kafama takılan sorular var. Sistem nasıl gelir, herhangi bir sorun yaşar mıyım, herhangi bir hasar oluşur mu parçalarda ve işletim sistemini nasıl yolluyorlar win 10,  win 11 ya da işletim sistemi olmadan mı geliyor? Bu gibi incelikleri aktaracaklar yardım ederse sevinirim
Geri