Arama sonuçları: *

1. S

Pcm bozuldu yardım edin

Hocalarim pcyi alalı daha 2 hafta oldu PC yani dünyanın en düşük sistem gerektiren oyununu oynuyordum birden arkada YouTube videosu dinliyordum birden oyun döndü ses cizirdamaya başladı sonra PC kapandı geri açtığımda ekran gelmedi klavye mouse felan hiçbiri gelmiyor şuan bilgisayar hakkında hiç...
  2. S

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Oyun yasakları meclisten geçti sizce ne olucak bundan sonra nasıl önlemler alabiliriz gerçi bizim alıcağımız önlem nasıl işe yararki
  3. S

RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

Merhaba 2 gün önce Asrock Amd Radeon Rx 9070 Xt Challenger ekran kartını 35.999 tl karşılığında satın aldım normalde 5070 ti alıcaktım fakat aradaki 15bin tllik fiyat farkı için 9070xt tercih ettim normalde fiyat farketmez nvdia aşığı biriydim fakat gerçekten o paraya ihtiyacım vardı acilde...
  4. S

Yeni ve Büyük Mousepad Arayışı

hocamlar şöyle tüm masayı kaplayacak bir mousepad arıyorum şuanki mousepadım [H3 id='STEELSERIES+QCK+XXL+Gaming+Mousepad']STEELSERIES QCK XXL Gaming Mousepad[/H3] gayet güzel ama 2 yıl oldu alalı ve kirlendi temizlemesi çokta zahmetli değil fakat bir yenilik olsun diye başka bir şey arıyorum...
  5. S

ASRock Challenger AMD Radeon RX 9070 XT Ekran Kartı Alınır Mı?

Merhaba bu kartı almayı düşünüyorum 36k TL'ye iyi bir kart bence 5070 ti alıcaktım fakat aradaki farktan ve para lazım olduğundan ondan vazgeçtim şuan bunu almaya karar verdim sizce bu bütçeye daha iyisi varmı?
Geri