Arama sonuçları: *

1. P

Meccha Chameleon Alınır mı?

3.99 dolar verip almaya değermi
  2. P

Claw's Rajin Blaze Mouse İlk Siparişe Özel 400tl

https://www.amazon.com.tr/Claws-Kablosuz-Standlı-Yazılımlı-Gaming/dp/B0GL7V1C1Y/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 ilk alışverişe özel 150tl kuponla birlikte 400tl oluyor alınır mı? emin değilim ama kablosuz ve standlı olması gözüme çarptı bu fiyata
  3. P

Monitör Kolu Önerisi

elimdeki monitör bu fiyat olarak zorlamayacak güzel bir monitör kolu lazım https://www.hepsiburada.com/twisted-minds-23-8-tm24fhd180ips-fhd-180hz-0-5ms-hdmi-dp-hdr10-fast-ips-cercevesiz-gaming-monitor-pm-HBC00005S77GG
  4. P

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

performansından emin değilim kullanmadım ama 2.ürünün 1tl olması gayet iyi bir fırsat performansını araştırıp sizin işlemciye iyi performans verebilecek bir macunsa 2 adet alınabilir
  5. P

Monitör Kullanım Deneyimi ve Gelecekteki Sorunlar

bu monitörü yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hatta 180hz diye aldım 200hz çıktı bu fiyata daha uygunu ve daha iyi özelliklisi yok diye almıştım ilerde sorun çıkarırmı ve buna göre monitör kolu önerir misiniz? uygun fiyatlı
  6. P

Anneler günü hediyesi için acil yardıma ihtiyacım var

çok hediyeleşen biri olmadığım için ve bu konulara çok yabancı olduğumdan dolayı anneme hediye seçemiyorum çok klasik hediyelerde istemiyorum e malum stajyerim topladığım bilgisayarın taksitleri biyandan durumumda çok yüksek fiyatlara çıkamıyor çiçeksepetinden hediye düşünüyorum ama ne...
  7. P

Fortnite kullanılamıyor hatası alıyoruma

araştırdım goodbyedpi dan kaynaklı oluyormuş bende kapatırsam discord vs giremeyecem kapatıp fortnite indirip bidaha açsam goodbyedpi ı sorun olurmu
  8. P

Nolacak Bu Fenerin Hali Sizce?

derbiyi izlerken kalbim sıkışıyor tek kale oynuyor adamlar bişeyde yapamıyoz sizce fener nezaman adam akıllı futbol oynamaya ve şampiyonluğa kafa koymaya başlayacak
  9. P

Yeni Bilgisayar Masası İçin Dekorasyon Önerileri

geçenlerde yeni sistem topladım 2 3 haftadır sehpanın üzerinde oynuyorum geçen masayı sipariş ettim bütçe sıkıntım ve yer sıkıntım olduğu için çok büyük ve güzel bir masa sipariş edemedim nerdeyse tek odak noktam görsellik olacak şekilde parçalar seçtim masa biraz sıkıntı oluşturdu bu konuda ama...
  10. P

Masa Üstü ve Altı İçin Ekonomik Dekorasyon Önerileri

geçenlerde yeni sistem topladım 2 3 haftadır sehpanın üzerinde oynuyorum geçen masayı sipariş ettim bütçe sıkıntım ve yer sıkıntım olduğu için çok büyük ve güzel bir masa sipariş edemedim nerdeyse tek odak noktam görsellik olacak şekilde parçalar seçtim masa biraz sıkıntı oluşturdu bu konuda ama...
  11. P

Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  12. P

RX580 Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  13. P

MSI RX580 Ekran Kartı Takas Tavsiyeleri

14. P

MSI RX580 8GB Ekran Kartı Takas Önerileri

Geri