Arama sonuçları: *

• Users: Cem19
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Driver Güncellenmiyor

RTX 3070’li laptop aldım, ekran kartını güncellemeye çalıştığımda şu hatayı veriyor, nasıl çözebilirim? (Bilgisayar FreeDOS’tu sıfırdan Windows 10 yükledim)
  2. C

Windows 10 mu 11 mi?

Merhabalar, yeni cihaz aldım daha elime ulaşmadı ancak ürün FreeDOS olarak gelecek. Sizce Windows 11 mi kurmalıyım yoksa Windows 10 mu?
  3. C

asus rog laptop alınır mı

selamlar bu laptopu yakında almayı düşünüyorum ancak bana garip gelen bir şey var. gönderdiğim linklerdeki iki bilgisayar da özellik olarak aynı fakat model numaraları farklı, ben bir farklılık göremedim siz gördüyseniz yazabilir misiniz teşekkürler şimdiden (ayrıca alınır mı düşüncelerinizi...
  4. C

iPhone 8 Plus Antutu Skoru

Bu skor bu cihaz için düşük mü? Pil sağlığım %80’de, eğer değiştirirsem bu skor yükselir mi?
  5. C

iPhone 8 Plus’tan iPhone 11’e geçmek

Merhabalar, yaklaşık 2.5 senedir kullanmakta olduğum iPhone 8 Plus’ı Hepsiburada’nın başlatmış olduğu geri alım kampanyasına vererek yeni bir iPhone 11’e geçmeyi düşünüyorum. Cihazımın bütün fonksiyonları çalıştığı için kampanya dâhilinde 4100 TL gibi bir fiyat biçiyorlar. Yani iPhone 11’e...
  6. C

Can Sungur'un topladığı sistem nasıldır?

Selamlar. Aşağıda linkini bırakacağım bilgisayar fiyatına değer mi sizce? Can Sungur toplamış bilgisayarı, hatta kanalında da bu sistem ile ilgili bir videoya yer vermiş. Sisteme tek ekleyeceğim şey 32 GB RAM, onu ekleyince 16.981 TL oluyor. Düşüncelerinizi bekliyorum...
  7. C

Kaliteli Laptop önerisi

Selamlar herkese, yakın zamanda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarım bir hayli eskidi, yenisini almam şart oldu artık. Haliyle biraz araştırma yaptım internette ve aklıma yatan üç marka MSI, Monster ve GIGABYTE oldu. Bu üçü arasında da çok gidip geldim...
  8. C

Vodafone Net Rezaleti

Kablonet alt yapılı Vodafone Net kullanıyorum. Yaklaşık 1 haftadır internetim yok. Müşteri temsilcisi hiç yardımcı olmuyor. 24 ay taahütüm var, cayma bedeli olmadan ayrılmam mümkün mü?
  9. C

Silinen dosyayı geri getirmek

Merhabalar, Dün windows.old dosyasını sildim ve içinde bazı önemli verilerim vardı ve haliyle onlar da silindi. Windows.old klasörünü tekrar geri getirme ya da içindeki verileri tekrar getirmenin bir yolu var mı?
Geri