Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım Bugün monitör alicam 2 monitör arasında kaldım acil yardım

Selamlar heme konuya gireyim 1. Gigabayt m27q2 qd ice 2. Aoc q27g4zr Hangisi hem fps hemde hikayeli oyunlar için en iyi monitör olur bide uzun ömürlü olması çok işime gelir
  2. Ö

Yardım Hangi monitör daha iyi

Bütçem 10-13 bin tl civarlarında 2k ips 27 inç monitör arıyorum 2 monitör arasında kaldım hangisi daha iyi olur Philips evnia 27m2n3501pa Gigabyat m27q2 qd ice Gigabayt qd ips olmasıyla One çıkıyor ama ort. Ve en iyi ms değerlerinde 1-2 ms gecikmeli evnia ya göre
  3. Ö

Gigabyat m27q2 qd ice güzel bir monitör mü

1-2 gündür monitör arıyorum kendime 2k 27 inç ips 4-5 tane monitör buldum Aoc q27g42ze Gigabyat m27q2 qd ice (önceliğim bu) ss ler buna ait Asus tuf vg27aq5a Philips evnia 27m2n3501pa Sizce hangisi alınır veya daha iyi bir seçenek varmı
  4. Ö

Öneri 2k 27 inç ips panel monitör onerileri

Bu konuda zaten bir sürü konu açılmış ama hepsine bakmaktansa tekrar yazmak daha hızlı olur gibime geldi 2k 27 inç ips panel monitör arıyorum bütçem 10-13 bin tl Ben kendim bir iki monitör buldum Philips evnia Msi g274qpx Bunlar kötü değil gibi ama sizden de bi öneri almak istedim Teşekkür...
  5. Ö

Yeni Pc Alicam İyisiyle Kötüsüyle Tüm Yorumlara Açığım

Merhabalar yeni pc almayı planlıyorum bu cumartesi 100 bin tl civarında 2k da beni memnun etmesini istiyorum 2 tane oem pc var almayı düşündüğüm bakıp yorumlarsaniz sevinirim iyi günler.
Geri