Arama sonuçları: *

• Users: rezry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Sıvı Soğutma Termal Macun Kullanımı

arkadaşlar aldığım sıvı soğutma asus tuf gaming lc III 360 termal macun sürülü geldi bunu silip kendim işlemciye mi sürmeliyim yoksa bunu silmeden işlemciye ayrıca termal macun mu süreyim yoksa direk bunu mu kullanayım
  2. R

Kasa için hava akışı fan sayısı

Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu
  3. R

Çözüldü✓ Rx 9070 xt güven sorunu

Arkadaşlar 5080 almayı düşünüyordum ama 2k dan yukarı çıkmayan biri olarak oynadığım oyunlarıda düşündüğümde gereksiz harcama olduğuna karar verdim 5070 ti ile rx 9070 xt arasında kaldım amd seçmek istiyorum ama sorunlu kart yorumları görüp duruyorum bu doğru mu ve bu kart 5 sene beni 2 k...
  4. R

Bu Hazır Sistem Alınır Mı ? RTX 5080 AMD Ryzen 7800x3d

Arkadaşlar itopyada böyle bir hazır sistem buldum https://www.itopya.com/thunder-5080-v2-amd-ryzen-7-7800x3d-gigabyte-geforce-rtx-5080-16g-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd_h25311 bu aşağıdaki ise benim özelleştirdiğim ama bu parçalar birbirine uyumlu mu iyi mi bu fiyata değer mi yoksa başka hazır...
  5. R

Çözüldü✓ Hazır sistem pc tavsiye

Merhaba arkadaşlar hazır sistem pc alıcam ama ayırmam gereken bütçe konusunda bilgi eksikliğim var sizlerin değerli fikirlerine ihtiyacım var bütçem esnek 70-130 bandında ama 130 vermeme gerek var mı bunu bilmiyorum oynadığım oyunlar Ck3 hoi4 bannerlord fifa nba gibi oyunlar yani 4k oyun...
Geri