Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Kasa Havalandırmasını Nasıl Yapmam Gerekiyor

Kasa bu ve bu şekilde olması gerektiğini öğrendim fakat 360lık sıvı soğutma takacağım ve revers fana kesinlikle ihtiyacım varmı bilmiyorum çıkışı 1 arka 3 üstü düşünüyorum kasa elimde 2 3 parça daha bende gerisi yok birde sıvı soğutmayı nereye yerleştirmem mantıklı olur birde anakartım bu ucuz...
  2. F

Bakaya gözüküyorken açık liseye kayıt olup askerliği uzatabilir miyim

Aralıktan beri bakaya gözüküyorum asker kaçağıyım yani doktora filan gidip kontrollerimide yaptırdım fakat suan çalışmam gerekiyor lise 3 terkim yazılsam bir kaç sene uzatabilir miyim askerliği bilgisi olan varmı
  3. F

Zowie almayı düşünüyorum değermi

360 hz olan zowie modelini almayı düşünüyorum 30k lardayfı fiyatı o paraya ondan daha iyisi varmı 2k monitörüm var sadece cs vs diğer oyunları oynamak için kullanmayı düşünüyorum
  4. F

750w a tier veya psu önerisi lazm

750w psu lazım önerisi olan varmı 6 6,5 a kadar çıkabilirim sağlam sorun çıkarmıcak bir şey arıyorum
  5. F

Pc topluyorum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaslar pc topluyorum kasa ve anakartı aldım yakın zamanda ya psu yada sıvı soğutma alacağım günlük 2500 kenara atabiliyorum işlemci için r7 7800x3d ekran kartınıda çok para vermemek ve 2k 4k oynamayacağım için suanlık yükseltmeyeceğim bunları alırken ram vsde alacağım beklemeli miyim...
  6. F

Hava akışını nasıl ayarlarım

Merhaba ilk deha pc topluyorum https://www.sinerji.gen.tr/vento-vg4206fsa-916lcd-ekran-rgb-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-57998 Bu kasayı satın aldım 4 fanla geliyor ekstra ekliyebiliyorum kaç tane daha almam mantıklı olur sıvı soğutma düşünüyorum işlemci için bütçe sınırım pek yok ama çok absürt...
Geri