Arkadaşlar merhaba amazon üzerinden 1 temmuz 2026 tarihinde iffalcon 75u65 model televizyon aldık, o tarihten beri adam akıllı başına çok oturmamıştık bu hafta izinliyiz diye kullanalım dedik durmadan internet bağlantısı kopuyor ve wifi unutup tekrar bağlanmak gerekiyor o da 3-4 dakika götürüyor...
Merhaba arkadaşlar bir akrabamın oğlu için sistem arıyoruz, 50k bütçe var oynadığı oyunlar cs ve valorantmış arada gta5 girerim dedi çevrelerinde pc'den anlayan biri yok o yüzden hazır sistem bulmalıyım, 7500x3d veya 7800x3d sistem düşündüm 55-56 civarlarına var ekran kartları da genelde 5060...
Merhaba arkadaşlar yeni ev diziyoruz, bütün eşyaları aldık tv kaldı, oda çok aşırı büyük değil tv ile karşısındaki koltuk arasındaki mesafe max 3 metredir, iffalcon 50u95a modelini mi alalım yoksa bu bütçede önereceğiniz daha iyi bir tv var mıdır ?
Arkadaşlar merhaba önümüzdeki ay yeni eve taşınacağız şimdiye kadar eşyalı evlerde oturdum, beyaz eşya almam lazım ama fiyat aralığı çok garip 70 bine beko'nun 3 lü seti de var 70 bine buzdolabı da var bir çok marka gördüm altus seg hoover gibi bunlardan fiyatı uygun olan önerebileceğiniz...
Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim sıvı soğutmadan aldım ve ilk defa sıvı soğutma montajı yaptım, kasam gameline carisma x7 kendi fanları 6 pin kontrolcüsü de o şekilde, anakartım colurful battleax v15 modeli şimdi sorunum şöyle pompadan gelen 3pini aio pump girişine fanlardan gelen 4 pini...
arkadaşlar merhaba atk a9 plus kullanıyorum geçen hafta arkadaşım z1 se aldı farkı orada anladım benim mouse kaymıyormuş ben kaktırıyormuşum zorla, kendi skatezleri kötü sanırım önerisi olan var mı klassegear'da renk renk dot skatezler var onlardan alsam çözebilir miyim ?
Arkadaşlar merhaba 3.000₺ bütçe ile yapılabilecek en iyi kablosuz kulaklık ve mouse kombosunu yapmaya çalışıyorum mouse için fevel z1 se düşündüm 1000tl bir fiyatı var geriye 2000 kalıyor kulaklık ne alınabilir ?
Arkadaşlar merhaba sistemim imzada yazıyor, monitörüm 2k 165hz, sadece battlefield 6 redsec ve Lol oynuyorum şu anki işlemcim 7500f hepsiburada vadefarksız 9 taksit kullanarak başlıkta yazan işlemcilerden birine güncellemeyi düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur ?
Merhaba arkadaşlar 2006 model Astra h aracım var bunun kısa farlarına yanlış far takınca arıza veriyormuş sanırım farlar aydınlatmıyor ve biri söndü o yüzden değiştirmem gerek ne almamı önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba. 130 metrekare civarı bir evim var. Ev cadde üstü ve kedim var, bu yüzden çok hızlı kirleniyor. Başlıkta yazan bütçede bir robot süpürge arayışındayım. Hem süpürme hem silme olursa iyi olur. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-25-10-24-5-0-5-ms-mprt-320hz-ips-gaming-monitor-67d4gac3tk-p-HBCV0000AHITCO?magaza=Hepsiburada 2 ay önceye kadar 7.000 bandına düşüyordu uzun süredir fiyatı 10 bin civarlarında şu an 240hz üstü monitör arayanlar için iyi fiyat.
https://www.gamegaraj.com/monitor/koorui-27-g2721e-320hz-1ms-ips-qhd-gaming-monitor/ Bu fiyata satılan 2k monitörler genelde 165 veya 180 hz oluyor hz değeri önemli olanlar için kaçırılmayacak fırsat. (normal konu açtığım için tekrar burada açtım)
https://www.gamegaraj.com/monitor/koorui-27-g2721e-320hz-1ms-ips-qhd-gaming-monitor/ Bu fiyata satılan 2k monitörler genelde 165 veya 180 hz oluyor hz değeri önemli olanlar için kaçırılmayacak fırsat.
Arkadaşlar merhaba dün indirime giren secuzi gamepad'ten almıştım 2 tane eşimle oynamak için, it takes two tarzı uygun fiyatlı mümkünse ücretsiz oyun önerisi olan var mı ?
Arkadaşlar merhaba 2-3 arası bütçem var çok para vermek istemiyorum prof oyuncu değilim a9 plus modelini araştırıyorum mousepad seçtiği söyleniyor klasse longteng hyoun model mousepad ile kullanırsam sıkıntı çıkar mı ?
Arkadaşlar merhaba 2k 27'' 165hz monitörüm var çok fazla fps oyunu ve lol oynadığım için 24'' 240hz+ bir monitöre geçmek istiyorum bütçem 10.000'e kadar çıkabilir öneriler için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar wireless beyaz kulaklık arıyorum, normalde bütçem 5 civarı ama çok konuşuluyor diye bütçeyi zorlayabilirim 7 bine bu kulaklık alınır mı genelde bf6 oynuyorum.