Arama sonuçları: *

1. R

Fazeon X27f120qp 5000 TL. Fiyatına Değer mi?

https://fazeon.com/x27f120qp/ Lg panel, pivot, hdr, 2k,120hz vesaire vesaire... 5000 tl ye nasıl oluyor anlamadım. Hepsiburada da herkes beğenmiş. Bir bit yeniği mi var?
  2. R

Ölmüş Bitmiş Rtx 2080 Tı Alınır mı?

7 yıllık kart ama rog strix veya aourus görünce acaba dedirtiyor. 11gb vram ve 5060'ın bir tık üstü performansta cezbediyor. Hayvani güş tüketimi olsa da kaliteli modellerin eskimesi pek de olası gelmiyor. Tecrübesi olan var mı? 10k tl ye iyi modeller bulunursa oluru var mı? Yoksa boş yapma...
  3. R

Kyk'da Eşyalarım Çalınır mı?

Lianli q58'e (14 litre) mini itx bir masaüstü pc topluyorum. Arzopa z1fc taşınabilir monitör ve kablosuz ekipmanlar alacağım. 30 lite bir çantada 7-8kg taşıyıp kampüste gezdirmeyi planlıyorum. Tabii ki çoğunlukla KYK'da olacağım. Odada çalınma riski var mı? Kameralar nasıl oluyor? Odaya...
  4. R

Yurt Dışın Alışveriş Tamamen Bitti mi?

Çok korkuttular beni sanırım. Amazonu, aliexpress i kafadan direkt silmiştim. Şimdi yapay zekaya danıştığımda o işin öyle olmadığını öğrendim. Büyük pazarleyleri gümrük müşaviri olayını halletmişler. Ekstra maliyet olursa da onlar karşılıyormuş. Sadece 30 dolar altı vergisiz olayı kalmış. Yani...
  5. R

Cooler Master SFX PSU Kabloları Nereden Bulunur?

İnternette satan yok veya ben görmedim. 2. Elde de bulamadım. Şu firmanın deposunda kablo kesin vardır diyen varsa bekliyorum. Yada başka marka kablo takabilir miyim? Sfx olduğu için özel kabloları oluyormuş bunun.
  6. R

Yardım Ekran Kartsız Laptop Harici Ekran Kartı Takmak Mümkün Mü?

SORULARIM TEKNİK SORULARDIR. MERAKLISI DEĞİLSENİZ VEYA UĞRAŞMAK İSTEMİYORSANIZ OKUMAYA UĞRAŞMAYIN. Yks ye az kaldı ama kesin olarak 5 ay sonra üniversiteye gideceğim. Gezinmek için laptop şart. Ofis işlerimi, depolamamı bu laptoptan göreceğim. Fakat ben oyun geliştirici de olmak istiyorum...
  7. R

Mini ITX Kasa Nasıl Bulunur?

Yurt dışında bibir türlü model var ama Türkiye'ye getirmiyorlar herhalde. 2. elde de bulamıyorum. Bulsam da 3 kat fiyat koyup satmaya çalışıyorlar. Nerede aramalıyım ITX kasaları?
Geri