Arama sonuçları: *

• Users: serdaryy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Mavi Ekran Sizce Bunun Nedeni Nedir ?

arkadaşlar merhaba lole girdiğimde sürekli böyle oluyor ekran ayarlarım 2 k pencereli moda alınca sorun olmuyor ama diğer modlarda ekran düzelse bile oyun içerisinde donuyor sorun ne olabilir pc den çok anlamam hiç bir ayar falan yapmadım.Ayrıyetten cs2 ye girince işlemci kullanımı çok artıp...
  2. S

Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

MERHABA ARKADAŞLAR SİZCR FURMARK TESTİ SONUCLARI NASIL? Sistem Monitör: [H3...
  3. S

Arkadaşlar Acil Yardım Lütfen Pc Bilgim Yok Fazla

arkadaşlar merhaba pc yeni lole girdiğimde sürekli böyle oluyor ekran ayarlarım 2 k sorun ne olabilir pc den çok anlamam hiç bir ayar falan yapmadım Monitör: [H3...
  4. S

Mavi Ekran Yeni Sistemde Oyuna Girerken Ekranın Saçmalaması

arkadaşlar merhaba yeni aldığım pc bugün geldi bileşenleri takıp lole girdiğimde oyun başlangıcında buna benzer bir sorun yaşadım 2-3 saniye sonrasında düzeldi.acaba parçalardan birisi sorunlu olabilirmi ? parçaları nasıl test edebilirim? Sistemim şu şekilde; Monitör: [H3...
  5. S

Öneri Klavye ve Fare Tavsiyesi: 4000 Tl Bütçe

Arkadaşlar klavye ve fare için toplam 4 bin civarı bütçem var acil almam gerekli tavsiyeniz varmıdır sistem 7500 f 9070xt
  6. S

Sizce Bu Sistem Bu Para Eder mi? ? Pahalımı Almışım

ASUS PRIME B650M R AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı TwinMOS 16GB VoltX 6000MHz CL36 DDR5 EXPO/XMP Single Kit Ram Lexar 1TB NM790 Gen4 M.2 SSD 7400MB Okuma / 6500MB Yazma Cooler...
  7. S

Çözüldü✓ Parçalar Uyumlu Mu? Sorun Yaşarmıyım ?

İyi akşamlar şöyle bir sistem sipariş ettim bana 65.000 e mal oldu parça uyumunda vs herhangi bir sorun yaşarmıyım? Bu sisteme uyacak monitör tavsiyeniz varmıdır ? ASUS PRIME B650M R AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC...
  8. S

Öneri 2 K Monitör Tavsiyesi

10 - 12 arası 2 k monitör tavsiye edebilirmisiniz rica etsem f/p fare ve klavye önerilerinizde olursa süper olur
  9. S

Çözüldü✓ Yeni Sistem İçin Monitör Tavsiye

PC DEN PEK ANLAMIYORUM ŞÖYLE BİR SİSTEM SİPARİŞ ETTİM RİCA ETSEM BUNA UYACAK MONİTÖR TAVSİYE EDEBİLİRMİSİNİZ? ASUS PRIME B650M R AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı TwinMOS 16GB VoltX...
  10. S

1.5-2 M ARASI SEDAN/SUV

MERHABA 1.5-2 M ARASI SORUNSUZ,PERFORMANSLI (RAMPADA BAYILMASIN) VE 2.ELİ HIZLI SEDAN SUV ARAÇ ÖNERİNİZ VARMIDIR ?
Geri