Arama sonuçları: *

• Users: PhantomMD
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PhantomMD

70-80 Bin TL'ye Laptop Önerisi

Merhabalar, oyun amaçlı kullanılacak, ömürlük bir cihaz almak istiyorum. Bu bütçenin üstüne en fazla 1-2bin çıkabilirim. Bilindik satıcılardan olursa sevinirim.
  2. PhantomMD

Islak Mendille Temizlik Sonrası Açılış Hatası

Merhaba arkadaşlar. Bugün HP Victus 16 bilgisayarımı kapalı durumdayken ıslak mendille temizledim. Dış kasayı ve klavyeyi sildim. Klavyeyi silerken biraz bastırarak temizledim. Bir süre sonra kullandığım ıslak mendilin beklediğimden daha ıslak olduğunu fark ettim. Hatta klavyeden bir miktar su...
  3. PhantomMD

Linkteki M2 SSD Dönüştürücü Alınır mı?

Dostlar selam, https://www.trendyol.com/ultrax/usb-3-1-type-c-to-pci-e-express-nvme-ssd-m-2-m-key-hard-disk-kutusu-p-971892652 laptopumdaki ssdyi yükselttim, laptoptan söktüğüm sddyi verilerimi yedeklemek için kullanmak istiyorum. Böyle bir ürün alıp kullanabilir miyim?
  4. PhantomMD

Foruma Yeni Üyeden Selamlar

Foruma yeni üye oldum, selam vermek istedim. Technopat forumu 2 yıldır aktif bir şekilde kullanıp birşeyler öğrenmeye çalışırken forumun bilgili kişilerinin yaptığı alaylı tavırlara artık dayanamayıp Abdullah abinin birkaç videosunu izledikten sonra biraz burada vakit geçirmeye karar verdim...
Geri