Arama sonuçları: *

• Users: Ömürr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ö

Hvcı Sorunu Yardım Lazım

secure boot sorununu çözerim ama HVCI nasıl çözerim onu bilmiyorum modlu win kullanıyorum ve bunda bellek ayarı görünmüyor nasıl açarım regeditten bir şeyler ekleyemem çünkü bozuluyor pc
  2. Ö

Akım Korumalı Priz Yardım

Akım korumalı priz önerebilecek birisi var mı köyde yaşıyorum ve burda günde 2-3 defada gidebiliyo 1 ayda hiçde gitmeyebiliyo çok saçma en ucuza en iyisi aşırı pahalıya uçmayacak şekilde bir kaç tane önerebilir misiniz bilgisayarım için kullanıcam (monitör kasa)
  3. Ö

Sarı Siteden 2.El Tavsiye

sarı siteden ekran kartı anakart cpu ram m2ssd psu kasa felan alıcam ama nelere dikkat etmem gerekiyor normal kasa alacagın zaman crystaldiskinfo furmark cpuz felan test yaptırabiliyosunu ama bunları tektek başkalarından alacagım için nelere dikkat etmem lazım tek tek taş adama anlatır gibi...
  4. Ö

Bu kasa alınır mı?? bütçe 40k

öncelikle özür dilerim bu bilgisayar üzerinde 3 tane konu açtım bu son olucak attığım linkdeki kasayı alıcam ama bunu bekletmek istiyorum önümüzdeki bayram bundan iyi kasalar indirime girer mi diye kafam karışıyor ya da bu kasa bayrama kadar veya bayramdan sonra fiyatı yükselir mi şu an 40kya...
  5. Ö

RDR2 ve Yeni Oyunlar İçin Sistem Tavsiyesi

https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/imola-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ 6videonun 3 veya 4ünde 5060 kötüleniyor 8gbvram yüzünden ve performans konusunda Bu kasayı almak için heyecanla beklerken bu videolar beni korkuttu...
  6. Ö

Çözüldü✓ 40K Altı Bilgisayar Önerileri

yorumlarınızı merak ediyorum rx550 i310100fden inşallah buna geçicem eğer daha iyi bir fikriniz varsa 40kyı geçmicek bir toplama pc bakıcam https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/imola-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  7. Ö

35K-40K gaming pc hazır var mı 32gb ram intel ekran kartı olmayan

Çok bir bilgim yok o yüzden konuyu açtım cs2 valo lol gow forza serisi (6yıda oynamak istiyorum) böyle oyunlar ayrıca after effects 2020de kullanıyorum sonrada alabilirim çok bilemiyorum kampanya yakalamaya çalışıyorum hazır sistem kampanyalı hazır sistemler hangi sitelerden bulabilirim her...
Geri