Arama sonuçları: *

• Users: Selim1612
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Selim1612

Ios 26.5 İndirmeli Miyim?

Merhabalar 1.5 haftalık bir iphone 15im var. Şuan 26.4 sürüm mevcut. Şimdi indirmeli miyim 26.5i?
  2. Selim1612

Iphone 15 Hızlı Pil Bitmesi

Merhabalar 2 gün önce iphone 15 aldım. Daha önce de bir yerde görmüştüm telefon ilk açıldığında batarya kendine gelene kadar şarj hızlı biter diye. Bu doğru mu ne kadar sürede batarya normale döner? Şuan hızlı bitiyor.
  3. Selim1612

Cs2 İsim Etiketli Skin

bu bıçağı trade banı bitince satacağım. isim etiketini çıkardığım zaman tekrar trade ban geliyor mu bilen biri yazarsa sevinirim.
  4. Selim1612

Iphone Hangi Modeli Tercih Edilmeli

Samsung kullanıcısıyım iphone a geçmek istiyorum iphone 15 ve 16 var aklımda hangisini almalıyım?
  5. Selim1612

Bu Parfüm Sitesi Güvenilir Midir?

Sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor fiyatları vs. uygun sitede yorumlarıda var bu siteden parfüm alan var mıdır güvenilir midir? Site adı: Barroni Profumo
  6. Selim1612

Skylanders Pop Fizz Fügür Değeri

Elimde böyle bir figür mevcut. Değerli bir ürün mü ortalama ne kadar eder alıcısını bulabilir miyim?
  7. Selim1612

Tyt Fen Garanti Konular

Merhabalar şurada sınava 40 gün kala halledilebilecek tyt fenin sözel konuları nedir bana 6-7 net getirebilecek.
  8. Selim1612

Yaz Tatilinde 3 Aylık Girebileceğim İş

Merhabalar 19 yaşındayım bu sene üniversiteye gideceğim ve gitmeden önce cebimde biraz param olsun diye çalışmak istiyorum nerelerde çalışabilirim çoğu fabrika askerlik şartı istiyor ve uzun vadeli çalışan istiyor o yüzden buraları direkt eledim kafadan. 3 aylık nerelerde çalışabilirim trendyol...
  9. Selim1612

Sürekli mide bulantısı

Merhabalar, bu aralar çok sık başıma gelmeye başladı bir şeyler yiyip içtikten sonra sürekli midem bulanıyor kusasım geliyor. Aynı şekilde yeni bir ortama girdiğim zaman bile midem bulanıyor bunun sebebi nedir nasıl geçecek?
  10. Selim1612

Üniversite laptop önerisi

Merhabalar bu sene üniversiteye gideceğim. Yüksek ihtimalle kyk da kalmayı düşünüyorum onun için sağlam beni idare edecek bir laptop arıyorum. cs2 oynuyorum sadece bütçede 35-40 bandına çıkabilirim ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
  11. Selim1612

Cs2 silah üstündeki stickerler para eder mi

Merhaba elimde bu ak-47 skini mevcut ve üzerinde 20-30 dolar değerinde pahalı 2 tane sticker var bu stickerlerın bir değeri var mı nasıl satabilirim?
  12. Selim1612

YKS Sözel bölüm önerisi

Merhabalar. Bu sene sözelden sınava gireceğim özel eğitim öğretmenliği veya okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum. Bu bölümlerin atanma durumları maaşları vs. nasıldır, tavsiye ediyor musunuz? Ve hangi üniversitelerde okunmalı?
Geri