Arama sonuçları: *

• Users: darmianF
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Çözüldü✓ 60 Bin TL'ye Sizce Bu Sistem Alınır mı?

LİNK Ekran kartını shadow modeline düşürünce fiyat 60k oluyor. Bana uygun gibi geldi. bilgili arkadaşların fikrini alayım dedim. sizce nasıl
  2. D

Bu Sistem Alınır mı??

link Ram özelleştirmesinde en alttaki gskill rami seçince fiyat 73.500 tl seviyelerine iniyor. Sizce Alınır mı??
  3. D

70k Sistem Tavsiyesi

Nvidia gpu lu , 70k bandında oem paket önerisi lazim
  4. D

CPU Soğutucu Önerisi 1k

max 1,5k fiyata alınabilecek soğutucu ne önerirsiniz. İşlemci r5 7600 bu arada
  5. D

Bu Sistem Alınır mı??

Link Bu sistem şuanda ne kadar mantıklı. ssd yi 1tb yapınca fiyat 67 k civarına geliyor. Gaming gecesi için beklemedeydim ancak büyük hüsrana uğrattı. Sizce şuan bu sistemi almalımıyım yoksa farklı sistemler için indirimmi beklemeliyim.
  6. D

Bu Sistem Alınır mı Sizce

Link Sizce bu sistem ne kadar mantıklı. Ssd yi yükseltince 67 binlere dayanıyor fiyat. Benzer fiyatlara veya 70k civarına 5070 li bir sistem denk getirme şansım varmi yoksa şuanda bu fiyat bandinda en mantıklı tercih bu mu olur.
  7. D

70k Acil Sistem Tavsiyesi Lazım

Rtx 5070 gpu lu bir sistem istiyorum. Sadece kasa için bütçe max 70k. Tek tek toplama yoluna mi girmeliyim yoksa oem paketlerde indirimmi takip etmeliyim sizce.
  8. D

70k Bütçe Sistem Önerisi

70k ya kadar bütçem var , rtx 5070 gpu lu oem paket denk düşürmek mümkün mü 70k altında. Tek tek toplama yolu daha mı mantıklı yoksa. Önerilerinizi bekliyorum
Geri