merhaba bundan bi 7-8 ay önce telefon aldım Samsung S25 ULTRA, ama imei kaydı yok. şimdi hattım kapandı arama, mobil veri vs kullanamıyorum imei nasıl atabilirim ya da attırabilirim ya da attırabilir miyim. bilgilendirirseniz sevinirim
Selamlar. Yeni ekran kartı aldım RTX 5070, ondan önce 2080 Ti Turbo kullanıyordum ethernet kablosunda sorun yoktu sadece bu ekran kartını değiştim sonrasında ethernet kablosu takılı olmasına rağmen gözükmüyor. şu an wifi ile bağlanabiliyorum sadece nasıl düzeltebilirim?
Yeni bilgisayar topladım, her şeyi sorunsuz yaptım sistemi ilk başlattığımda hiç bir sıkıntısı yoktu çok güzel çalışıyordu. Sonra bir anda RGB'leri kırımızı yanıp sönmeye başladı (uyarı ışığı gibi) aynı zamanda fanlarda dönmüyordu sistemi yeniden başlattım düzelmedi. Daha sonra kabloları yanlış...
Arkadaşlar, bugün kesin olarak ekran kartı alacağım. ve şu üçünden biri olacak. kararsız kaldım almadan önce bi size danışmak istedim. sizce hangisini almalıyım?
[H3 id=''][/H3]
[H3 id='Zotac+Geforce+Rtx+5070+Gamng+Sold+Oc+12GB+Gddr7+192BIT+Dlss+4+Ekran+Kart']Zotac Geforce Rtx 5070 Gamıng Solıd...
arkadaşlar merhaba, ben sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden şu anki sistemimi satmaya çalışıyorum. öncelikle piyasadan pek haberim yok biraz üstün körü bir fiyat koydum, iyidir kötüdür bilemem bunun için yargılamayın lütfen. 2. olarak sizden tavsiye almak istiyorum böyle bir sistemin...