Arama sonuçları: *

• Users: eraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Asus Tuf Gaming 1000g Psu 7.800₺ Alınır mı?

Arkadaşlar psu alacağım gözüme bu psu takıldı 9 taksit avantajı var ve benim için taksit önemli. Bu fiyata alınır mı? Benzer fiyata daha iyileri var mı?9 taksit benim kckn çok önemli Ürünün linki: https://amzn.eu/d/0bHFF3zP
  2. E

37.000₺ Ye RX 9070xt Pure Alınır mı?

Arkadaşlar sistemim full beyaz ve 9070xt alacağım şuan en uygun fiyatlı beyaz olan 9070xt 37k ya satılıyor sizce almalimıyım yoksa indirim beklemelimiyim? Ayrıca siyah ekran kartı alsam full beyaz sistemde kötü mü durur?
  3. E

Artict Liquid Freezer Iıı Pro 360 Lian Li O11 Dynamic V2 Mini Kasaya Sığar mı?

Arkadaşlar kasam Lian li O11 dynamic V2 mini ve bu kasaya soğutucu olarak lf3 pro almayı düşünüyorum ama sığıp sığmadıgına emin değilim ve doğru düzgün sığdıgına dair bir bilgi bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
  4. E

Sistem Parçalarım Hakkında Uyum ve Yardım

Bileşenlerim: Ryzen 7 9700x -- alındı Sapphire pure RX 9070xt Mld m700 SSD -- alındı Goodram irdm 16gb cl30 6000mhz -- alındı Msi B850 gaming plus wifi pz -- alındı Raijintek cratos 850w psu MSI mag coreliqiud I360 Lian li o11 dynamic mini V2 Arkadaşlar aldığım parçaların yanına yazdım...
  5. E

5.000₺ Kadar Sıvı Soğutucu Önerisi

Arkadaşlar 5bin TL bandında beyaz sıvı soğutucu arıyorum. Aklımda MSI coreliqiud I360 var ama emin olmadim. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca kasa ve PSU olarak öneriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim. RX 9070XT. R7 9700X.
  6. E

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Alınır mı?

Arkadaşlar back connect bir anakartım var bunun için 5-6k civarlarında kasa arıyorum bunu buldum sizce iyi midir? bu fiyat bandina daha iyisi var mı? Rx 9070xt var ekran kartı olarak sistem full beyaz. Başka bir öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.
  7. E

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 3.9gr Macun 410₺

Kuponla biraz daha düşüyor ihtiyacı olan kaçırmasın. https://amzn.eu/d/0dBmi3Mv
  8. E

3.500₺ Kadar Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Arkadaşlar 9700x işlemcim. 9070xt ekran kartım var sistemim beyaz renkli maksimum 3.5k kadar bir sıvı soğutucu onerirmisiniz.
  9. E

Mld M700 6200₺ Alınır mı?

Arkadaşlar şuan gördüğüm kadarıyla piyasadaki en uygun dramli SSD sizce alınır mı ayrıca yanlış bilmiyorsam phison e18 kullanıyor.
  10. E

Sapphire Rx 9070xt 37.000₺ Alınır mı?

Arkadaşlar beyaz bir sistem topluyorum yaklaşık bu civarlarda bütçem var sizce bu fiyata pureyi almak mantıklımı? Başka önerebileceginiz ekran kartı var mı?
  11. E

Faturanın Fotoğrafı Garanti İçin Yeterli Olur Mu?

Arkadaşlar ikinci el bir ram alacağım faturayı adam bana foto olarak atacak sorun olur mu? İki tane ram almış birini alacağım için fatura kendisinde kalacakmış fotoğraf olarak atarım dedi.
  12. E

Bilgisayar Bileşenlerine En Çok Taksit Veren Kart Hangisi?

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama taksitle yapacağım bunun için genellikle siteler en çok taksit hangi karta yapıyor ona göre o kartı alacağım.
Geri