Arama sonuçları: *

• Users: Euvenix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Euvenix

Bu fiyata daha iyi kablosuz kulaklık var mı?

Selamlar dostlar Cloud3 Wireless kulaklık almak istiyorum. Bu fiyattan daha uyguna daha iyi kablosuz kulaklık var mıdır bilmek istiyorum. 1718965721 Diğer; aynı zamanda bununla karşılaştırmanızı da isterim
  2. Euvenix

macOS Civ6 açılmama sorunu (Çözüldü)

Dostlar dosyaları da doğrularım silip tekrar da yükledim ancak oyunu açamadım, ne yapmam gerek? 1717937880 Bu sekmede Civ6'ya izin ver diyordu ona bastım çözüldü arkadaşlar umarım yardımcı olur sizlere de.
  3. Euvenix

Laptop basılan tuş yerine başka tuş işliyor

Arkadaşımın sorunu bu videodakiyle aynı ancak numlock tuşu yok nasıl çözebiliriz? (ekran klavyesinde de yok)
  4. Euvenix

Radeon Software - VRAM Ayarı - RX 580

RX 580'de çok fazla başlık olduğunun farkındayım ama forumda gezindim bu konu hakkında bilgi bulamadım. 2 gün önce 2250 olan VRAM ayarı 2350lere çıkartabiliyordum ancak son güncellemeden sonra 2250 maximum oldu eski sürümüne geçtiğimde de bu böyle kaldı Afterburner ayarlarından da denedim...
  5. Euvenix

RX 580 8GB olması gerekenden çok daha düşük mh/s alıyorum.

Dostlar durum bundan ibaret normalde >28 olması gereken değer bu civarlarda bunun çözümü nedir yardım ederseniz çok sevinirim.
  6. Euvenix

League of legends oynarken tam ekrana alınca mavi ekran hatası

League of legends adlı oyunu çerçevesiz ekranda oynarken fps'im düşük olmuyor fakat öyle gözüküyor ben de bu yüzden tam ekrana alıyorum sorun gideriliyor fakat 20 saniye geçmeden mavi ekran yiyorum çözümü bilen cevaplarsa sevinirim, çerçevesiz ekrandaki fps sorununu çözmekte işime yarayacaktır.
Geri