Arama sonuçları: *

• Users: xelss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Asus Rog Harpe Ace Aimlab Edition Alınır mı?

Bu mouse alınır mı hem de cashback var 2.7k ya geliyor. Palm gibi tutuyorum tam palm değil ve elim 20cm. Ayrıca çıtırdan mousepad öneriniz varsa beklerim.
  2. X

ASUS TUF F16 i5 ile aynı fiyata i7 değiştirilir mi

mediamarkttan 3 gün önce indirimde i5-14450hx ve rtx 5050 li asus tuf f16 laptopu 52k ya aldım. şu anda gaming gen trde aynı modelin i7 14650hx li modeli 52k fakat hiç yorumu olmaması dikkatimi çekti sizce aldığımı iade edip internetten onu almaya değer mi bu da linki...
  3. X

Asus Gladius III Wireless AimPoint alınır mı?

Asus Galdius III wireless modeli alınır mı fiyatı gaming gen tr de 3.7k elim 20cm ve palm/fingertip arası tutuyorum. Bundan tamamen bağımsız Asus rog Pelta wireless kulaklık da önerir misiniz 6.9k ancak 2k cashback ile 4.9k ya geliyor.
  4. X

HyperX Cloud III alınır mı?

hyperx cloud 3e herkes tiz ve baslar çok kötü vs vs demiş. bazı incelemelerde ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra bu sorunu çok çok düşürebileceğimizi ve ayarı yapılmış cloud3 ün üst segment kulaklıklara ulaşabildiğini söylüyorlar. bir de 50k laptop aldım üniye başlıcam sizce wireless kulaklık...
  5. X

Öneri Wireless mouse önerisi + marka karşılaştırması

Arada cs valo atmak için normal kullanımda da rahat bir kablosuz mouse lazım. scrollunun uzun ömürlü olması önemli. şu anda aklımda logitech g305 ve asus rog strix impact III var. bu mouselar yerine internette atk, attack shark gibi markalar çok daha ucuz fiyata aynı performansı verebiliyor...
Geri