Arama sonuçları: *

• Users: ravion
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Intel Ultra Core 265kf ile Gigabyte Eagle B860

Bugün birisiyle konuştumda ultra serisinde ultra core 250kf üzeri için anakartı mecburi z890 almam gerektiğini söyledi ancak bu konuda emin olamadığım için siz değerli donanım arşivi üyelerine sormak istedim. 2.el olarak 4k gibi bir fiyata geliyor anakart işlemciyi henüz bulamadım, sizce ne...
  2. R

Yardım [Sıfır]NZXT N7 B850 Ddr5 8000mhz Oc Am5 Wifi 6e Beyaz Anakart 9000tl Alınır mı

Elimde MSI PRO Z790-P WIFI VE INTEL I7 12700KF var, amd tarafına geçek isityorumda bu anakart sizce alınır mı bu fiyata ? işlemcide alacağım için 10bin tl üstüne çıkamıyorum, işlemci olarakta ryzen 7 9700x düşünüyorum
  3. R

Yardım Monitörümdeki Nokta İzleri Nasıl Temizlenir ?

Merhaba herkese, monitörümde nokta izleri var mikrofiber bez ve gözlük medilini hafif nemlendirerek temizlemeye çalıştım ancak hepsi çıkmadı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. R

Fullscreen Olarak Hiçbir Şey Açılmıyor, Ekranım Sürekli Kararıp Geri Geliyor

WinUtil optimizasyonlarını uyguladıktan sonra sistemde ciddi bir görüntü problemi oluştu: YouTube ve diğer uygulamalar tam ekrana alındığında ekran sürekli siyah olup geri geliyor. League of Legends maç ekranına geçerken görüntü sürekli kesiliyor ve oyun açılmıyor. Yenileme hızını değiştirmek...
Geri