Arama sonuçları: *

• Users: Ryomenn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

60k Ya Macbook Air M5 Alınır mı?

Beyler şimdi okul ders ve video için alıcam laptop 60k ya almak mantıklı mı alternatifi varmı ekran paneli iyi olan bir bilgisayar oyun oynamayacam Ürün de bu ...
  2. R

Aj159 Apex Alternatif Varmı

Beyler şimdi hangi fare ilgimi çekse en az 1 tane şikayeti oluyor yada bu daha iyi diyorlar şimdi bütçe max 3 3,5k aklımda ajazz aj159 apex ve dragonfly a9 ultimate var napsam başka güzel bir şey varmı alternatif fln
  3. R

Samsung S25 Almayı Düşünüyorum

Beyler şimdi yazılımı iyi kompakt telefon istiyorum iphone 17 düşünüyordum ama fiyatı 70k dan inmiyor ve aynı fiyata Android'in üst segment telefonları var s25 te karar kıldım başka alternatif varmı önere bileceğiniz
  4. R

Çözüldü✓ Msi 244f mi Asus Vg249q5a İkiside 23.8

Beyler bana ikiside çok önerildi asus u geçen itopyada 5k ya aldim ama 244f de iyi dediler pek fark varmiki...
  5. R

Aula F87 Pro ve Dragonfly A9 Un Alternatifi Varmı

Beyler şimdi klavye olarak f87 pro düşünüyorum farede a9 bunların alternatifi varmi yani aynı fiyata daha iyisi fln genelde uygulaması yazılımı iyi olsun yeter klavye mekanik seviyorum farede düz normal tutuyom iste
  6. R

İtopyadan OEM Paket Aldım Hala Hazırlanıyor

Beyler bu cumartesi itopyadan oem paket aldım aradan 5 gün geçmesine rağmen hala hazırlanıyor diyo önceden oem paket alan varmı kaç günde geldiğini bana yazabilirmi
  7. R

Çözüldü✓ 64k Ya Rx9070xt Li Sistem Alınır mı?

Beyler şimdi tektek kasa toplamaya usenirim ve ben hayatimda hic montaj fln yapmadım sizce bu alacağım sistem parasına değermi Sistem itopyada enis kiraz oglu diye geçiyor
  8. R

Beyler Rx9070xt Amd R5 7500f 62,5k Ya İyi mi?

İtopyadan sistem gördüm bazı özelleştirmeler yaptım sizce değer mi Anakart: ASUS PRIME B650M-R 7200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK İşlemci Ekran Kartı: ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 256 Bit...
  9. R

Beyler Tek Tek Satın Alıp Setup Kurcam Puanlayın

Şimdi oem alacaktım ama ram ve ssd yükseltince çok fiyat farki oluyordu bende tek tek toplim dedim hepsi buradada Ekran Kartı: Asus DUAL-RX9060XT-16G-WHITE - 19.999 TL RAM: Lexar Thor 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL38 - 21.274,08 TL İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3,7 GHz - 6.120 TL SSD: Kingston 1TB...
  10. R

Çözüldü✓ Bu Pckolikte Hawk Markası İndirimde Alimmi

Bunlari alimmi yoksa aynı fiyata daha iyisi varmi klavye mouse
  11. R

Çözüldü✓ 3k Ya Monitör Önerir Misiniz?

3k bütçem var monitör onere bilirmisiniz ips olsun yeterli 144hz veya ustu okeydir
  12. R

Çözüldü✓ Bana Uyguna Ddr4 Gen 3 Tb Ssdi Lazim

Beyler şimdi az bütçe ile setup topluyorumda yardımcı olurmusunuz hafıza konusunda msi b450 ana kartina uygun bir ssd mi artik ne bilmiyorum uyguna birsey ayarliya bilirmisiniz
  13. R

Msi Mag 244f 23,8" Alınır mı? 5,300 E 200hz

Monitör seçimde buna guzel dediler alınır mı?
  14. R

Tasarım Yapcam Bi Hazır Kasa Önerir Misiniz?

Oyun oynamayacam sadece Reklamcılık için CorelDRAW dan basit tasarımcılık yapcam bana 15 20k arası kasa önerir misiniz? f/p
  15. R

Tasarım İçin Setup Kurcam Yardım

Öncelikle amacım oyun oynamak fln değil sadece Reklamcılık için CorelDRAW dan tasarım yapcam bana 20k ya kasamı monitör ümü klavye faremi ayarlarmisiniz lütfen
  16. R

Beyler Tasarım Yapcam Bana Hazır Sistem Atarmısınız

Şimdi öncelikle oyun fln oynamayacam CorelDRAW da tasarım yapcam bana 20k ya kasamı monitör ümü klavyemi faremi ayarlarmisiniz
  17. R

Bana Mekanik Klavye Önerebilir Misiniz?

Setup kuruyorum ve sadece klavye seçmesi kaldi bana şık duran yazılımı iyi 2k lik (veya daha az) mekanik %75 lik klavye önerebilir misiniz?
  18. R

Bana Yazılımı İyi Klavye ve Fare Lazım

Şimdi kasa aldim r5 7500f rtx 5060 Monitör de msi mag 244f Tek klavye ve fare kaldi ama butcem okadar yok klavyeye max 2k fareye 1,6k fln vere bilirim bana kronik sorunu olmayan yazılımı iyi klavye ve fare önerir misiniz Klavye mekanik olsun farede düz tutuyorum elim 17 18 cm fln
  19. R

Çözüldü✓ Beyler İtopyadan Sistem Kurdum Puanlar Mısınız

Pek bilgim yok setuplardan tek tek alıp da montaj yapamam ondan toplu kasa aldım itopyadan 46k ya şimdi özelliklerini yazcam sevdiğiniz sevmediğiniz yanını söylermisiniz veya aynı fiyata başka bir şey varsa söylersiniz İşlemci: Intel Core Ultra 5 225F (3.3GHz, 10 Çekirdek, 1851 Soket, 3nm...
  20. R

Bana Birtane Klavye Önere Bilirmisiniz %75 Lik veya Daha Fazla

Tasarım yapcam mekanik klavye istiyorum optimizasyonu iyi olsun mümkünse kablolu bana birtane f/p klavye önerir misiniz %75 veya daha fazla
Geri