Arama sonuçları: *

• Users: idrwin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Cs2 Termınal Ne Oluyor ?

termınal dustu boyle bısey teklıf ettı anlayan varmı napmam lazım
  2. I

Ölü Piksel 3 Adet İade Etmelimiyim ?

Arkadaşlar yeni monitor aldım 1080 p.3-4 tane ölü piksel çıktı çok yakından bakınca belli oluyor uzaktan belli olmuyor iade etmelimiyim sizce. Fotoğrafı çektim onda da belli olmuyor.
  3. I

Mavi Ekran Srttrail.Txt Hatası.

pc açılırken bu hatayı alıyorum karşılaşan varmı ?
  4. I

Çözüldü✓ Cs2 İçin Bu Mönitör Nasıldır ?

cs2 için kısa tepki süresi ve pivot olması önemli bu model nasıl kullanan varmı? En az 200hz arıyorum. https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-245-g25f2a-1ms-240hz-hdmidisplayport-adaptive-sync-ss-ips-pivot-full-hd-gaming-monitor-p-56360
  5. I

5-6k Monitör Önerisi

Laptoba bağlamak için 24 inc 240 hz mönitor tavsiyenize ihtiyacım var. Önerebileceğiniz monitör var mı ? Cs oynamak için hareket kabiliyeti olan monitör daha iyi olur.
  6. I

Laptop A Yuksek Hz Monitor Bağlama ?

Laptoba 320 hz monıtor baglamak ıstıyorum destekler mı desteklemez mı 320 hz yı alabılırmıyım bilen arkdaaslar yardımcı olabılır mı ? laaptobum 144 hz ve resımde laptopdaa olan girişler yazıyor. alaacagım monıtor asagıda...
  7. I

Öneri Kaç Tl'ye İlana Koymalıyım Ederi Nedir ?

2022 yılında almıştım oyun oynadım.Masaüstüne geçmek için satmayı düşünüyorum ilanlarda satılık olmadığı için fiyatı kaça koymalıyım.Stok tükenmeden önceki fiyatı 108.000 bin galiba bu kadar etmez diye düşünüyorum 0 ı bile. Anlayan arkadaşlar yardımcı olur mu kutusu vardır deforme vs çok az...
  8. I

Cs İçin Alınır mı ? Önerilere Açığım

Cs2 için 7800x3d li sistem arıyorum bu sistemi alıp işlemciyi satıp değiştirmek mantıklı mı sizce ? Fiyatı nasıl ? Ryzen 5 7500X3D Gıgabyte B840M-D2H Patriot Viper Venom 6000 Mhz DDR5 16 GB Ram Kingston NV3 Gen4 1TB M2 NVMe SSD PNY RTX 5070 12 GB Ekran Kartı Segotep FI4 Kule Tipi Soğutucu...
  9. I

Toplama veya Hazır Sistem Önerileri ? Sadece Cs İçin.

Bütce 60-70 peşin fiyatına taksit varsa iyi olur yoksa tek tek toplayabilirim de hangisi mantıklı sizce ? Merhabalar bilgim olmadığı için yardımınızı istiyorum. Sadece cs oynamak için yüksek fps ve ileriye dönük güncellemelerde de fps düşmemesi için hangi parçaları almam gerekiyor. İşlemci...
Geri