Arama sonuçları: *

• Users: fırfır
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

40 Bin TL Ye Sadece Kasa

arkadaşlar 40 bin tl ye sadece kasa toplicagım ama en iyi f/p kasa nedir
  2. F

Kaspersky Vpn İ Silemiyorum

arkadaşlar kaspersky vpni kısayolu duruyordu masaüstünde sonrasında onu görev çubuguna koydum ve bi süre sonra 2 kısayoluda silindi bilmiyorum neden kısayolda oluşmuyor bende dedim silip yükleyim ama uygulama sürekli arkada çalıştıgı için silemedim görev yöneticisinden görevini bitir yapıyrum...
  3. F

Bf 5 Ne Zaman İndirime Girer

bf 5 ne zaman indirime girer tahmini olan varmı
  4. F

Steamdan Gaijin Hesabıma Giremiyorum

arkadaşlar war thunder oynuyorum 2 sene oldu ama gaijinin kendi sitesinden indirmiştim steama geçmek istedim ondan sonra yüklemiştim steamdan oyunu ama steamdan yeni sıfırdan bir hesap açıldı o hesapdan cıkış yapıp kendi hesabıma girdim ve gayet normal oynadım sonrasında oyundan çık gir yapınca...
  5. F

Gta 5 De Cok Az Fps Alıyorum

ekran kartım rtx 3060 8 gb işlemci r5 5600 anakart b550 mk prime monitörüm asus vg258 16 gb ram 3200 mhz de gta 5 onlineda 50 60 fps alıyorum nvidiadanda istatistiklere baktıgımda cpu yüzde 40 gpu yüzde 25 de kullanılıyor ilk once AI a sordum oda cozemeyince size danışmaya karar verdim ekranı vs...
  6. F

Kaspersky Premium Vpn

arkadaşlar dün kaspersky aldım güzel gözüküyor yanında kaspersky vpn de verdi ama bk gibi ben 200 ün üstünde ms vercem diye bağırıyor goodbyedpi kullanıyordum hiç lag fln yoktu ben kaspersky vpni açtım msim yükselince kapadım goodbyedpı yine açtım ama goodbyedpi daha çalışmıyodu nasıl düzelticem...
  7. F

Gta 5 Online Yim Menü Güvenlirmi

gta 5 onlineda para ve seviye hilesi için yim menü indircem githubdan ama virüs varmıdır bilmiyorum kararsız kaldım o yüzden
  8. F

Çözüldü✓ Bu Direksiyon Seti Neden Çok Ucuz

https://www.rampage.com.tr/products/force-v995-pc-el-vitesi-gaming-oyun-direksiyonu?srsltid=AfmBOood4XqmPJN8Afuc0JHi7rCLnhEhHuhCm6ECTb_husXVbgCX4xXM arkadaşlar rampage force v995 neden çok ucuz alınır mı? iyi bişeye benziyo
  9. F

Vatandaki Ekran Koruyucular Kalitesizmi?

anneme a36 telefon almışdık vatandan çalışan dedi ekran koruyucu koyalımmı olur dedim 600 tl idi sonra telefona baktıgımde ekran koruyucusu böyle plastik cam değildi tırnagınla az zorlayınca yırtılıyo koruyucu yerinden kayıyo köşeleri hemen hava baloncugu kaçıyo kazık mı yedik
  10. F

Klima Önerisi Lazım.

3+1 130 metre karelik bi ev için güzel bi klima arıyorum nem alan sıcak soğuk modları olan 65 bin tl bütçem var
  11. F

Ekran Kartı İndirim.

arkadaşlar yakın zamanda rx 9060 xt alacaktım 21 bine ama yakın zamanda rx 9070 xt 23 bine düşmüş konu açmışlar ben görmedim yakın zamanda böyle indirim yaparlarmı teşekkürler
  12. F

Gamepad Onerisi 2500 TL Civarı

2500 tl civarında w11 için gamepad onerisi istiyorum hikayeli oyun ets2 fln oynicam
  13. F

AMD Am4 E Destek Vercekmi

amd am4 e yeni işlemci vs cıkartırmı yada olan işlemcileri yine üretirlermi
  14. F

Anakartıma Hangi Pcıe Wifi Almalıyım

anakartım b550 mk prime hangi pcıe wıfı kartını alsam iyi olur
  15. F

RX 9060 XT 16 GB İndirime Girermi

arkadaşlar rx 9060 xt 16 gb lık versiyonu indirime girermi girerse ne zaman girer teşekkürler.
  16. F

5070 Ti Ventus 3x İndirim

vatanda sepete özel 5070 ti 51.662 tl https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5070-ti-ventus-3x-oc-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  17. F

Hangi RX 9060 XT Modelini Almalıyım?

arkadaşlar rx 9060 xt alacagım asus prime mı alayım yoksa gigabyte ın modelinimi yada başka bi model mi almalıyım
  18. F

Yeni Fan Önerisi İstiyorum

[H3 id='Thermalright+Assassin+X+120+R+Dijital+arkadalar+bu+benim+cpu+sogutucum+bunun+iin+bir+tane+daha+fan+almam+lazm+toplam+2+fan+olcak+fan+nerebilirmisiniz']Thermalright Assassin X 120 R Dijital arkadaşlar bu benim cpu sogutucum bunun için bir tane daha fan almam lazım toplam 2 fan olcak fan...
  19. F

Corsair 4000d Airflow Alınır mı? 2.El

başlıkta belirttigim gibi alınır mı? sizce 3500 tl ye
  20. F

Gamepad Onerisi İstiyorum

cok pahalı olmasına gerek yok arada hikayeli oyun oyniyacagım pc ye baglayıp w11 kullanıyorum
Geri