Arama sonuçları: *

• Users: fırfır
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Gta 5 Online Yim Menü Güvenlirmi

gta 5 onlineda para ve seviye hilesi için yim menü indircem githubdan ama virüs varmıdır bilmiyorum kararsız kaldım o yüzden
  2. F

Çözüldü✓ Bu Direksiyon Seti Neden Çok Ucuz

https://www.rampage.com.tr/products/force-v995-pc-el-vitesi-gaming-oyun-direksiyonu?srsltid=AfmBOood4XqmPJN8Afuc0JHi7rCLnhEhHuhCm6ECTb_husXVbgCX4xXM arkadaşlar rampage force v995 neden çok ucuz alınır mı? iyi bişeye benziyo
  3. F

Vatandaki Ekran Koruyucular Kalitesizmi?

anneme a36 telefon almışdık vatandan çalışan dedi ekran koruyucu koyalımmı olur dedim 600 tl idi sonra telefona baktıgımde ekran koruyucusu böyle plastik cam değildi tırnagınla az zorlayınca yırtılıyo koruyucu yerinden kayıyo köşeleri hemen hava baloncugu kaçıyo kazık mı yedik
  4. F

Klima Önerisi Lazım.

3+1 130 metre karelik bi ev için güzel bi klima arıyorum nem alan sıcak soğuk modları olan 65 bin tl bütçem var
  5. F

Ekran Kartı İndirim.

arkadaşlar yakın zamanda rx 9060 xt alacaktım 21 bine ama yakın zamanda rx 9070 xt 23 bine düşmüş konu açmışlar ben görmedim yakın zamanda böyle indirim yaparlarmı teşekkürler
  6. F

Gamepad Onerisi 2500 TL Civarı

2500 tl civarında w11 için gamepad onerisi istiyorum hikayeli oyun ets2 fln oynicam
  7. F

AMD Am4 E Destek Vercekmi

amd am4 e yeni işlemci vs cıkartırmı yada olan işlemcileri yine üretirlermi
  8. F

Anakartıma Hangi Pcıe Wifi Almalıyım

anakartım b550 mk prime hangi pcıe wıfı kartını alsam iyi olur
  9. F

RX 9060 XT 16 GB İndirime Girermi

arkadaşlar rx 9060 xt 16 gb lık versiyonu indirime girermi girerse ne zaman girer teşekkürler.
  10. F

5070 Ti Ventus 3x İndirim

vatanda sepete özel 5070 ti 51.662 tl https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-5070-ti-ventus-3x-oc-16g-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  11. F

Hangi RX 9060 XT Modelini Almalıyım?

arkadaşlar rx 9060 xt alacagım asus prime mı alayım yoksa gigabyte ın modelinimi yada başka bi model mi almalıyım
  12. F

Yeni Fan Önerisi İstiyorum

[H3 id='Thermalright+Assassin+X+120+R+Dijital+arkadalar+bu+benim+cpu+sogutucum+bunun+iin+bir+tane+daha+fan+almam+lazm+toplam+2+fan+olcak+fan+nerebilirmisiniz']Thermalright Assassin X 120 R Dijital arkadaşlar bu benim cpu sogutucum bunun için bir tane daha fan almam lazım toplam 2 fan olcak fan...
  13. F

Corsair 4000d Airflow Alınır mı? 2.El

başlıkta belirttigim gibi alınır mı? sizce 3500 tl ye
  14. F

Gamepad Onerisi İstiyorum

cok pahalı olmasına gerek yok arada hikayeli oyun oyniyacagım pc ye baglayıp w11 kullanıyorum
  15. F

Kasa Onerisi İstiyorum

güzel bi pc kasası onerirmisiniz max 5 bin olsun biraz aşabilir bütçeyi
  16. F

Çözüldü✓ Rtx 5060 Ti 16 Gb mı Rtx5070 12 Gb mı

rtx 5060 ti ve 5070 le fiyat farkı cok yok ama rtx 5070 im 12 gb olması kafamı karıstırıyor hangisini alsam daha iyi olur 2k monitorde oyniyacagım
Geri