Arama sonuçları: *

• Users: kasvaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kasvaa

Yardım İps Monitör 27inç 9-15k Arası

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin. Önerdiğim özellik de iyi monitörlerizi bekliyorum.
  2. kasvaa

Çözüldü✓ Kasa/Psu Da Tıkandım Yardım..

Sistem neredeyse bitti ama bir türlü kasa ve psuyu çözemedim, pek anladığım konu da değil lütfen yardım edin.. Anakart: ASUS TUF GAMING B850-BTF Ekran Kartı: ASUS TUF GAMİNG 5070Tİ Soğutucu: Arctic freezer liqiud 360mmPro Ram: Lexar Ares 6400mhz cl30 argb
  3. kasvaa

Çözüldü✓ Ekran Kartın Seri Numarası Nerede?

Arkadaşlar ekran kartının garanti süresini 2 yıl daha ek uzatmak için ürünün seri numarasını istiyor ASUS TUF GAMİNG 5070Ti ekran kartının seri numarası nerede yazıyor veya nasıl öğrenebilirim yardımcı olun lütfen.
  4. kasvaa

Kasaya Uygun Psu/ Kasa Yorumu

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-xpg-invader-x-btf-invaderxbtfmt-bkcww-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1459197382.html Arkadaşlar kasa nasıl, fanları sessiz mi vs kasa hakkında yorumlarınızı veya başka kasa tavsiyelerinizi bekliyorum (Pz/BTF) destekleyen. Psu içinde...
  5. kasvaa

Yardım Alınır mı Bu Anakart

https://www.itopya.com/asus-x870-max-gaming-wifi7-w-8000mhz-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-atx-anakart_u29356
  6. kasvaa

Yardım Ddr5 Anakart Önerisi 8-15k

İşlemcim 7800x3d veya 9800x3d olacak buna göre önerirseniz çok sevinirim.
  7. kasvaa

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı

Herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun, Atatürk düşmanlarına boydan gireyim (1.91) hayırlı geceler iyi forumlar.💓🌹
  8. kasvaa

Yardım Hynix Ddr5 16 Ram Önerisi Lazım.

Hynix modül çıkması en yüksek ve en garantici ram önerisi lazım arkadaşlar şimdiden teşekkürler iyi forumlar
  9. kasvaa

Yardım Kasa/Psu Önerisi Lazım :(

Artic freezer liqiud 360mm pro soğutucu'ma uygun siyah asil camlı kompakt bir kasa, 7800x3d ve asus tuf 5070ti besleyebilecek sessiz çalışan a kalite bir psu önerisine ihtiyacım var şimdiden hayırlı forumlar.
  10. kasvaa

Lian Li Kasama Egzoz Fan Önerisi.

Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Flow Fanlı ATX Bu kasa için diğer fanlarla uyumlu görünecek sırıtmayacak egzoz fan önerin lütfen iyi forumlar.
  11. kasvaa

9800x3d Vs 9850x3d mi

İkisi de aynı fiyat olsaydı tercihiniz hangisi olurdu (kullanım amacı sadece oyun.)
  12. kasvaa

100-130k Arasi Gaming Pc Önerisi?

Arkadaşlar ekran kartı 5070ti olması kesin bir sistem önerisi yapar mısınız hiçbir bilgim bu konuda yok en mantıklı en iyi şekilde dizilecek sistem parça önerisi yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  13. kasvaa

Ddr5 Hynix Modül Ram Önerisi?

2x16 6000mhz cl-30 hynix ddr5 ram öneriniz varsa önerirseniz sevinirim.
  14. kasvaa

Hangi 5070ti Ekran Kartını Almalıyım?

ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING SOLID SFF 16GB GDDR7 ŞU ANDA 47K CİVARINDA. PALİT 5070Tİ GAMİNGPRO-S kartı ise 52K civarinda, sizce hangisini almalıyım veya 47-60bin arası sessiz çalışan, soğutması iyi ekran kartı öneriniz varsa önerebilirsiniz şimdiden hayırlı forumlar.
Geri