Arama sonuçları: *

• Users: Furu_Ko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Furu_Ko

🔥İndirim N11 17 Mayısa Kadar Lego Ürünlerde Sepette %30'a Varan İndirimler & 200tl Kupon

merhaba arkadaşlar n11' de gezinirken bunu gördüm 17 mayısa kadar sanırsam tüm lego ürünlerde %30'a varan indirim ve 2.000TL'lik alışverişte 200TL kupon mevcut yüksek fiyatlı legolarda işe yarayabilir veya ufak fiyatlılarda kahve paranız cebinizde kalabilir :)...
  2. Furu_Ko

Başlıkta 6000mhz Yazıyor Bilgide İse 5600mhz

merhaba arkadaşlar gözümden yaşlar akarak ramlere bakarken bir şey farkettim ramin başlığında 600MHz olduğu yazıyor fakat ürün bilgisine baktığımda 5600MHz yazdığını gördüm (gözyaşından blurluydu ekran zor gördüm) bu bir hatamı yoksa benim cahilliğimmi merak ettim böyle bişey varsa beni...
  3. Furu_Ko

🔥İndirim Msı B850 Gamıng Plus Wıfı Anakart %22 İndirim 9.304tl

anakart zaten çok güzel üstüne beyaz sevenler için çok iyi duran bir anakart ve %22'lik bir düşüş var alınır gibi siz ne düşünüyorsunuz (normal fiyatsa kb)...
  4. Furu_Ko

Mr.Game Firması güvenilir mi?

merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce açtığım ptt avm ürünlerindeki %14 indirimle ilgili olan konuda MR.GAME adlı firmanın playstation 5 konsolunun 29bin tl olması ve indirimle yanında 1 tane daha gamepad almak gayet makul bir fiyat oluyor fakat bazı kişiler firmanın güvenli olmadığını...
  5. Furu_Ko

Ptt Avm %14 İndirim Birçok Ürün

içinde yeni sıcak fırsatlara atılmış işlemcininde bulunduğu ve birçok ürün var bakmanızı tavsiye ederim. https://www.pttavm.com/lp/net-14-indirim
  6. Furu_Ko

Gıgabyte Vga Amd 16gb Gddr6 Rx9060xt 3x Fan 25.500tl

28.500k dan düşmüş alınır gibi pek emin değilim normal fiyat ise kusura bakmayın.
  7. Furu_Ko

Çözüldü✓ 5060tı 16gb Vs 5070 12 Gb

merhaba arkadaşlar 2 ekran kartınada baktığımda ikisininde fiyatları hemen hemen aynı peki hangisi ''oyun açısından'' daha yüksek performans verir ve hangisi ryze n 5 7500F ile daha uyumlu olur? şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.
  8. Furu_Ko

5060ti 16gb Vs Amd Radeon Rx 9060 Xt 16gb

merhabalar arkadaşlar öncelikle 9060 ın performans olarak daha iyi olduğunun farkındayım fakat amd nin sorun çıkarmasından endişeleniyorum ryzen 5 7500F ile tamamlamayı düşünüyorum 5060TI 16GB bir ekran kartınada okadar para vermek istemiyorum kısacası 9060 aldığımda başıma sorun açarmı...
  9. Furu_Ko

Rampage Argb Siyah Matx Gaming Kasa

merhabalar fiyat olarak uygun geldi görüntüsüde hoş duruyor 750W psu var bence gayet iyi bi kasa https://itopya.com/rampage-lumid-750w-80-bronze-tempered-glass-312cm-argb-siyah-matx-gaming-kasa_u33297
  10. Furu_Ko

Pc Toplama Yardım/Tavsiye İstiyorum

Merhaba arkadaşlar ilk defa pc topladım ve geöüniden destek aldım beyaz setup topladım ve içine çok tartışılan 5060 8GB koydum içindeki parçaları ve linklerini aşağıya koyacağım sizden ricam şu parça alınmaz şu parça alınır yada şu parça fiyatına daha iyi olan x parçasını alabilirsin gibi...
Geri