Arama sonuçları: *

• Users: tarzanito
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

1080p Monitör Önerisi (6000 TL)

Merhabalar ips panel monitöre ihtiyacım var kardeşime alacağım yüksek elo valorant oyuncusu o yüzden ips panel olması şart. Eğer farka değecek olursa bir tık daha yukarı çıkabilirim.
  2. T

40 Bin TL Telefon Önerisi

Selamlar bütçem 40k ama farka değer derseniz biraz daha zorlayabilirim. Telefonu babama alacağım tamamen günlük kullanım için yani tek beklentim kameranın bu fiyata göre iyi olması ve uzun yıllar problem çıkartmaması.
  3. T

Laptop Soğutucu Önerisi

Selamlar 16 inch laptopa soğutucu alacağım eğer fark varsa 2-2.5 k bütçeye çıkabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
  4. T

Msi Crosshair Nasıldır(Acil)

Merhaba msi'in crosshair serisi nasıldır önerir misiniz? Soğutma performansı ve malzeme kalitesi olarak soruyorum?
  5. T

İncehesap Vs İtopya (Monitör)

Selamlar almayı düşündüğüm monitör yalnızca sadece bu iki sitede satılıyor. Ölü piksel veya arıza durumunda iade de hangisi daha rahat?
  6. T

Laptop Önerisi Max 90k

Mühendislik öğrencisi kardeşim için laptop arıyorum. Daha önce 84 bin tl ye acer helios neo16(u9 275hx 5060 ve 32gb ram) almıştık fakat bozuk geldi iade ettik. Kardeşimin oyunlarla pek ilgisi yok tamamen eğitim amaçlı laptop arıyorum. Solidworks idecad ve autocad gibi programlar kullanılacakmış...
  7. T

2k OLED Almalı Mıyım

Merhabalar aslında burn in muhabbetinden dolayı hiç sıcak değildim fakat güzel bir görüntüde istiyordum bu yüzden miniled bir monitör alacaktım ancak onunda fiyatı 20bin+ olduğu için oled mi alsam diye düşünmüyor değilim. Ben biraz pinpirikli bir insanım günde en az 7-8 saatim de pc başında...
  8. T

MSI Mag 274qpf X30mv

Merhaba almayı düşündüğüm monitör msi mag 274qpf x30mv. Bu response time verileriyle ne sıklıkla black smearinge maruz kalırım? Bazı videolar izledim başka monitörler hakkında) , bunlara benzer smearing sorunları yaşar mıyım? Flicker ne sıklıkla olan bir şey? Eğer düşük fpslerde kullanırsam...
  9. T

Laptop Görüntü Yok(Yeni)

Merhabalar yeni laptop aldım(acer helios neo) prize takıp güç düğmesine bastığımda ekrana görüntü gelmiyor. Klavye ışıkları yanıyor ve fanlardan ses geliyor. Benim atladığım bir şey olabilir mi?
  10. T

13-14 Bin Tl 2k İps Monitör Tavsiyesi ve Bir Takım Sorular

Selamlar 160 hz üzeri 2k flat monitör arıyorum en büyük önceliğim görüntü kalitesi. Ürünü görerek almak istiyorum vatan, mediamarkt gibi yerlerde olan ürün önerirseniz sevinirim. Son olarak daha önce hiç ips panel kullanmadım, sanırım her modelde bir miktar ips glow oluyormuş, bunun mağazada...
  11. T

Asus Xg27acmes Kullanan Var mı?

Selamlar Asus xg27acmes kullanan var mı? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Geri