Arama sonuçları: *

• Users: tunababa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bütçe 7000k Hangi Monitörü Almalıyım

herkese iyi günler oyun oynicam genel olarak valo cs sistem olarak 400 üstü fps alıyorum sizce hangi monitörü almalıyım
  2. T

Sistem Alıcam Yardımcı Olurmusunuz

herkese iyi akşamlar bu haziranda sistemi alcam max bütçem 55k kesinlikle 6 ay taksit olmasını istiyorum malum şartlardan dolayı öneri sistemlerinizi bekliyorum
  3. T

Intel 245 Kf İşlemciye Hangi Soğutucu Almalıyım?

iyi akşamlar intel 245kf işlemcisine sıvı soğutucu mu alınmalı yoksa hava soğutucu yeterlimi?
  4. T

50.000-55.000 Arası Sistem Tavsiyesi

herkese iyi günler bütçem max 55.000 tl birde vade farksız 4 ay veya 6 ay taksit olursa harika olur sistem önerilerinizi bekliyorum
  5. T

Donanım Arşiv 29.999 Tl Toplama Sistem

arkadaşlar herkese iyi günler hazır sistem almayı düşünüyorken dün donanım arşivinin 29.999 tl olan yeni sistemini gördüm sizce sistem nasıl sistemde özelleştirme olarak ssd yi 1 tb a arttırmayı düşündüm...
  6. T

Freedos İşletim Sistemi

arkadaşlar bi sorum olacaktı sistem toplarken veya direkt laptop alırken bu freedos olayı nedir acaba yani sistemde işletim sistemi yoksa kendimmi kurucam veya freedos olunca sistem daha yavaş mı oluyor biri aydınlatırsa sevinirim
  7. T

40-50 Bin Tl Laptop Önerisi

laptop alıcam 40 50 bin bandında full oyun oynicam taksit imkanı olan bi laptop söylerseniz sevinirim
  8. T

Monster Hazır Sistem Alınır mı??

herkese iyi günler kardeşime bilgisayar alıcam ve kesinlikle taksite bölünebilir bir sistem istiyorum bende bu konuda araştırırken monster çok mantıklı geldi https://www.monsternotebook.com.tr/monster-tulpar-td3-v1-2-2-masaustu-oyun-bilgisayari-siyah/ almak istediğim sistem bu vade farksız 12 ye...
Geri