Arama sonuçları: *

• Users: adckayn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. adckayn

32 GB Ram İkinci Elden Kaça Verilmeli?

sistem topluyorum 2x16 32 gb 6000 MHz cl30 yada cl32 ramler alacağım 20000 TL'ye bulmam mümkünmü? baktığım ilanların birçoğu laptop ramleri yada ddr4 belki bilen vardır diye sormak istedim.
  2. adckayn

Rx6700xt Alınır mı??

dostlar öncelikle umarım gününüz iyi geçiyordur, sistem topluyorum ram, ssd , ekran kartım kaldı hâlen daha amd ile ilgili sorunlar varmı, çünkü aldıktan sonra değişmem çok büyük sorun olucak kısaca amd'de hâlen sorunlar varmı alınır mı sistem özellikleri aşağıdaki gibidir: CPU: Ryzen 5 7500f...
  3. adckayn

7500f ile Rx6700xt Kullananlar Performansınız Nasıl?

7500f ile 6700xt'yi kullanmayi düşünüyorum daha önce kullanmış yada güncel olarak kullananlar oyun performansınız nasıldı genel olarak YouTube testlerine pek güvenmediğim için sormak istedim cevap verenlere şimdiden teşekkürler rami'nide belirtirseniz sevinirim :peepokalp:
  4. adckayn

Şimdi Tek Modül Alsam İlerde Çift Yapabilirmiyim

CPU: Ryzen 5 7500f Anakart: Gigabyte B650 Gaming Wifi 6E RAM: Patriot Viper 16 GB 6000mhz cl30 ram Ekran kartı: Rx6700xt SSD: Lexar NQ790 1TB Gen4x4 7000/6000MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD Kasa Psu: Msı Mag Forge 120A B65 Temperli Cam 6 X120MM Auto Rgb Fan 650W Bronz Atx Gaming Soğutma: Thermalright...
  5. adckayn

7500f ve B650 Anakart Ne Kadara Gider

dostlar selam elimde Ryzen 5 7500f ve gigabyte gaming wifi 6e anakart bulunuyor sistem topluyordum bazı sorunlar nedeniyle vazgeçtim elden çıkarmak istiyorum 7500f tray ve hiç kullanilmadi aynı şekilde anakartımda sıfır ve tüm akseusarları var kutu dahil ikisininde faturası mevcut kaça...
  6. adckayn

650w Psu 9070 İçin Yeterlimi

selamlar tekrardan gözümüzü vade farksız 3 taksit avantajı sayesinde 9060xtden 9070'e çıkardık ancak hali hazırda almış olduğum psumun bu yükü üstlenebileceği konusunda şüphelerim var sizlere sormak istedim düz 9070 için bu psu yeterlimi ayrıca işlemcim 7500f Msı Mag Forge 120A B65 Temperli Cam...
  7. adckayn

Asus Tuf Gaming M4 Wireless 1399 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09ND5R61T?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1&tag=flasfirsatlar-37360-21 güzel geldi fiyat almayı düşünen varsa değerlendirebilir
  8. adckayn

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

Uzun süredir yapılmıyor sanırım yapalım bi anket tarzı bir şey, hangi ekran kartını kullanıyorsunuz?
  9. adckayn

9060xtmi Yoksa 6800'mü

dostlar selamlar sistem topluyorum eylül başına kadar bitirmeyi planlıyorum şuan ekran kartı, ram ve ssd olmak üzere 3 parçam kaldı bir şey sormak istiyorum taksit seçeneği ile 9060xt 16 gb almakmı daha mantıklı ikinci elden nakit ile 6800 mü neden 6800xt yazmadım diye merak edenler olursa diye...
  10. adckayn

Toplanılan Sistem Nasıl Olmuş

Dostlar öncelikle umarım gününüz iyi geçiyordur uzun süredir hayalim olan sistemi topluyorum 3 parçam kaldı yavaş yavaş alacağım onlarıda ram önerilerinize açığım sistemi yorumlayıp değerlendirirseniz beni mutlu edersiniz şimdiden sağolun🙂 İşlemci: Ryzen 5 7500f Anakart: Gigabyte B650 Gaming...
  11. adckayn

6000tl M2 SSD Önerisi

dostlar selam sistem topluyorum ssd alacağım 6000 TL gibi bir bütçem var 1 tb düşünüyorum ancak birkaç sorum var - ikinci elden ssd alınır mı? - bu bütçede alınabilecek en fiyat performans ssd nedir - indirime girerler mi? ilk defa sistem topluyorum bu yüzden yardıma ihtiyacım var...
  12. adckayn

6000 TL Bütçeye SSD Önerisi

bu bütçede alınabilecek en f/p ssd nedir sizce?
  13. adckayn

SSD'yi Sıfır mı Aliyim İkinci Eldenmi

dostlar selam sistem topluyorum şu ana kadar anakart ile işlemciyi aldım ssd almayı düşünüyorum normalde seçtiğim ssd buydu https://www.amazon.com.tr/dp/B093CNPVX1?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 ikinci elden bakınca daha iyi olduğunu düşündüğüm bi ssd buldum aynı fiyata denk...
  14. adckayn

Roblox'un Açıldığı Bilgisi Yalanlandı

sabahtan beri sosyal medyada dolaşımda olan haberler aile bakanlığı tarafından yalanlandı ilgili webtekno ig gönderisi:
  15. adckayn

İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dostlar selam bugün bu satıcıyla anlaştım Powercolor Reddevil Rx6700xt kartı almak istiyorum furmark testi yapıp koymuş ilana zaten ayrıca fiziksel olarakda fotoğrafları mevcut arkadaşın kartını denemeye gideceğim nelere bakmam lazım ayrıca oyun testide yapmalımıyım ve sizce furmark değerleri...
  16. adckayn

Çözüldü✓ Xfxmi Yoksa Asus Dualmi

Dostlar selam sistem topluyorum ikinci elden ekran kartı alacağım 6700xt almaya karar verdim iki ilan buldum testlerini yapıp alacağım zaten ikisinindede o konuda bi problemim yok ancak ikisi farklı modeller ve aralarında 1000 TL gibi bi fiyat farkı var 1000 TL fiyat fark olması çok önemli değil...
  17. adckayn

10000 Bütçeye Ekran Kartı Önerisi

Dostlar selam İlk defa bir sistem toplayacağım ve beni 4-5 yıl sorunsuz götürmesini istiyorum. Şu ana kadar Gigabyte B650 Gaming Wifi Anakartı ile Ryzen 5 7500f'i aldım ekran kartında 10-11 k bütçem bulunuyor, rx6700 xtmi almalıyım yoksa daha iyisi varmı bu bütçede? ayrıca vramin yüksek olması...
  18. adckayn

Çözüldü✓ 5-6 K 1 Tb SSD Önerisi

dostlar selam sistem topluyorum şu ana kadar b650 anakart ve ryzen 5 7500f işlemciyi aldım şimdi sırada ssd var sizlere sormak istiyorum bu bütçede alınabilecek en iyi 1 tb m2 ssd modeli nedir?
  19. adckayn

İşlemci Kutusuz Ne Kadar Süre Bekleyebilir?

Dostlar selam tek tek parça toplayarak bilgisayar diziyorum anakartı hallettim kutusunda sorun yok lakin işlemci kutusuz fansız olduğu için ne kadar süre bekleyebilir alsam çünkü diğer parçalarıda almam lazım bi süre beklemesi lazım kenarda işlemcinin ayrıca işlemci ryzen 5 7500f
  20. adckayn

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplayacağım Yardımcı Olurmusunuz?

Dostlar selam ilk defa bir sistem toplayacağım ve beni 4-5 yıl sorunsuz götürmesini istiyorum bütçem 40000 TL , kullanım amaçlarımdan bahsedeyim sizlere Unity Premiere Pro Photoshop gibi programlar kullanacağım onun dışında rekabetçi oyunlarda yüksek fps istiyorum ve hikayeli oyunları sorunsuz...
Geri