Arama sonuçları: *

• Users: brtllx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. brtllx

İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Dostlar selam bugün bu satıcıyla anlaştım Powercolor Reddevil Rx6700xt kartı almak istiyorum furmark testi yapıp koymuş ilana zaten ayrıca fiziksel olarakda fotoğrafları mevcut arkadaşın kartını denemeye gideceğim nelere bakmam lazım ayrıca oyun testide yapmalımıyım ve sizce furmark değerleri...
  2. brtllx

Çözüldü✓ Xfxmi Yoksa Asus Dualmi

Dostlar selam sistem topluyorum ikinci elden ekran kartı alacağım 6700xt almaya karar verdim iki ilan buldum testlerini yapıp alacağım zaten ikisinindede o konuda bi problemim yok ancak ikisi farklı modeller ve aralarında 1000 TL gibi bi fiyat farkı var 1000 TL fiyat fark olması çok önemli değil...
  3. brtllx

10000 Bütçeye Ekran Kartı Önerisi

Dostlar selam İlk defa bir sistem toplayacağım ve beni 4-5 yıl sorunsuz götürmesini istiyorum. Şu ana kadar Gigabyte B650 Gaming Wifi Anakartı ile Ryzen 5 7500f'i aldım ekran kartında 10-11 k bütçem bulunuyor, rx6700 xtmi almalıyım yoksa daha iyisi varmı bu bütçede? ayrıca vramin yüksek olması...
  4. brtllx

5-6 K 1 Tb SSD Önerisi

dostlar selam sistem topluyorum şu ana kadar b650 anakart ve ryzen 5 7500f işlemciyi aldım şimdi sırada ssd var sizlere sormak istiyorum bu bütçede alınabilecek en iyi 1 tb m2 ssd modeli nedir?
  5. brtllx

İşlemci Kutusuz Ne Kadar Süre Bekleyebilir?

Dostlar selam tek tek parça toplayarak bilgisayar diziyorum anakartı hallettim kutusunda sorun yok lakin işlemci kutusuz fansız olduğu için ne kadar süre bekleyebilir alsam çünkü diğer parçalarıda almam lazım bi süre beklemesi lazım kenarda işlemcinin ayrıca işlemci ryzen 5 7500f
  6. brtllx

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplayacağım Yardımcı Olurmusunuz?

Dostlar selam ilk defa bir sistem toplayacağım ve beni 4-5 yıl sorunsuz götürmesini istiyorum bütçem 40000 TL , kullanım amaçlarımdan bahsedeyim sizlere Unity Premiere Pro Photoshop gibi programlar kullanacağım onun dışında rekabetçi oyunlarda yüksek fps istiyorum ve hikayeli oyunları sorunsuz...
  7. brtllx

B650 Anakart Alınır mı?

Dostlar selam, parça parça sistem topluyorum toplayacağım parçalar şu şekilde Rx6700xt 12 Gb Ryzen 5 7500F ( sıfır) 16 gb ddr5 ram 1 TB M2 ssd ( sıfır) B650 Wifi Anakart ( sıfır ) 650W sertifikalı PSU ( sıfır ) anakarttan başlıyim istedim sizce mantıklımı ayrıca alacağım linkte burada...
  8. brtllx

35000 TL'ye Dizilen Sistem Olmuşmu

Öncelikle hayırlı bayramlar 35000 tl gibi bi bütçem var 2. Elden temiz ürünler buldum tüm parçaların testini yaptırdım uyumlu mu? ve nasıl gider sizce? Rx6700xt Ryzen 5 5600 16 gb 3600 mhz ram 1 TB M2 ssd B550 Anakart 650W sertifikalı PSU ( sıfır )
  9. brtllx

35'kya Sistem Önerir Misiniz?

Öncelikle iyi günler dostlar 35 bin lira gibi bir bütçem var çoğu oyunu 1080 p yüksek ayarlarda oynatacak bir sistem toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
Geri