Arama sonuçları: *

• Users: dobroski
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dobroski

1500tl Mouse Önerisi

Bu bütçe civarına ne önerirsiniz beyler elim 18-19 cm ben atk x1se almayı düşünüyorum şimdilik sizin yorumlarınızı da bekliyorum
  2. dobroski

🔥İndirim Philips Evnia 24m2n3200s Yılın En Düşük Fiyatı 🔥3999tl🔥

23.8 inç 180 hz ve 1080p olan bu monitör de dahili hoparlörde bulunmakta. Sepette 3999 tl ye düşüyor. Bu fiyata baya iyi özellikleri var, monitör almayı düşünenler bi baksın buna...
  3. dobroski

RTX 5070 Vs RX 9070 XT

Bu aralar bazı oem paketlerde aynı fiyata 9070xt özelleştirmesi bulunuyor sizce 2k oyunculuk için hangisi daha mantıklı
  4. dobroski

Xrades Xr75 Ice Pro Manyetik Klavye

Beyler forumda bu klavye ile ilgili bir şey bulamadım. Şu an kendi sitesinde 2300 tl olmuş, bu fiyata alınırmıve güvenilir mi? Kafama takıldı size sorayım dedim. https://www.xrades.com/products/klavye-space-grey?variant=52825171624241
  5. dobroski

Gameraider K1 He Alınır mı?

Beyler bu klavyenin beyaz versiyonunu almayı düşünüyorum, sizce nasıl iyi mi yoksa daha iyi muadilleri var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/791777/gameraider-k1-he-white-keychron-ultra-fast-lime-manyetik-switch-8k-hz-turkce-kablolu-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  6. dobroski

Kaliteli Mousepad Öneri

Beyler 500 tl civarı önerebileceğiniz bir mousepad var mı? Mouse olarak da atk x1 se (beyaz) almayı düşünüyorum iyi midir?
  7. dobroski

2 Ssd De Aynı Markamı Olmalı?

Beyler ramlerde aynı markanın kitlerini takılması gerektiğini biliyorum fakat ssd lerdedemi aynı kiti takmak zorundayız yoksa farklı marka taksakta sorun yaşatmaz mı? Veya okuma yazma hızlarında düşüş olurmu bunu merak etmiştim.
  8. dobroski

Güncel 5070 Oem Öneri

Beyler şuan en iyi fiyat diyebileceğiniz, bileşenlerin güzel olduğu 5070 oem paketi var mı? Teşekkürler.
  9. dobroski

İyi Fiyata 9070xt Sistem

İncehesapta Eternal PBM oem paketinde özelleştirme yaparak 5070 beyaz ventus yerine asus prime 9070 xt seçebiliyorsunuz. Hemde 1600 tl daha ucuza gelmiş oluyor. Bi değerlendirin derim...
Geri