Arama sonuçları: *

• Users: yafes1997
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Wifi Adaptör Önerisi

Merhaba herkese, Anakartımda wifi desteği olmadığı için ve modem kasama uzak olduğu ve kablo çekemediğim için wifi adaptörü alacağım. En düşük ping ve düşme olmadan düzenli uzun süre kullanabileceğim adaptör önerebilir misiniz? Usb girişli yada Pcie wifi kartı.
  2. Y

2. El Masaüstü Alınır mı?

Herkese selam, 2. El Kasa satın almak istiyorum araştırmalarım üzerine uygun fiyatlı bir kasa buldum ekipmanları ile birlikte. Özellikleri aşağıya bırakıyorum bu fiyata mantıklı mı yazabilirseniz sevinirim. ASROCK H610M-HDV-M2+M5 5600 MHZ DDR5 SOKET 1700M2 USB 3.2 HDMI MATX ANAKART İNTEL CORE...
  3. Y

2. El Masaüstü Satın Alacağım Yardımcı Olabilir Misiniz?

Herkese selam, 2. El Kasa satın almak istiyorum araştırmalarım üzerine uygun fiyatlı bir kasa buldum ekipmanları ile birlikte. Özellikleri aşağıya bırakıyorum bu fiyata mantıklı mı yazabilirseniz sevinirim. ASROCK H610M-HDV-M2+M5 5600 MHZ DDR5 SOKET 1700M2 USB 3.2 HDMI MATX ANAKART İNTEL...
  4. Y

Setup Hakkında Yardım

Öncelikle herkese merhaba, 2. El hazır sistem masaüstü satın almak istiyorum. İlanda gördüğüm parçaları ve fiyatı yazıyorum bu fiyata alınır mı alınmaz mı yazabilirseniz çok sevinirim, iyi forumlar. CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D ANAKART: GIGABYTE B650M S2H DDR5 6400(OC) DP HDMI MATX RAM: Team...
Geri