Arama sonuçları: *

1. H

Ryzen 5 7600 ile RX 9060xt Uyumlu Mu?

ryzen 5 7600 ile rx 9060xt 16gb 2k da darboğaz olurmu acaba
  2. H

Garantili Anakart İşlemci Soketi Pin Yamulmuş Alınır mı ?

Selamın aleyküm beyler asus rog strix b850a gaming anakart kullanıcının dediğine göre anakart soketinin pinleri yamulmuş asus garantili faturalı ürün kullanıcı garantiye göndermiş soket değişimini komple 2.5k ya yapıyorlarmış eğer tamir etmedende kullanabiliyormuşuz pinler yamulduğu için ram...
  3. H

Acil Yardım Sistemi Yeni Topladım Açılmıyor

Selamın aleyküm arkadaşlar sistemi kendim topladım ve windows kurdum böyle bir hatayla karşılaştım sorunun işletim sisteminden kaynaklı olduğunu düşündüm gene format attım fakat hala aynı bir türlü düzeltemedim lütfen yardım edermisiniz sorun nedir
  4. H

Acil Yardım Sistemi Yeni Topladım Açılmıyor

Selamın aleyküm arkadaşlar sistemi kendim topladım ve windows kurdum böyle bir hatayla karşılaştım sorunun işletim sisteminden kaynaklı olduğunu düşündüm gene format attım fakat hala aynı bir türlü düzeltemedim lütfen yardım edermisiniz sorun nedir
  5. H

Beyler Çok Acil Bilgi Shappire RX 9060 16gb Beyaz Bu Fiyata Alınır mı ?

Merhaba ikinci el rx 9060xt 16gb buldum fiyat 17k sizce uygun mudur alınır mı bu kart ve 2k da oynanır mı ?
  6. H

Colorful Battle Ax B650m Alınır mı

Merhabalar beyaz sistem topuyorum colorful markalı daha önce hiçbirşey kullanmadım sizce anakartı kullanıma uygun mudur https://www.n11.com/urun/colorful-battle-ax-b650m-white-wifi-v15-ddr5-7600mhz-matx-gaming-aaaa11clf0010-82581055?magaza=megabilisim
Geri