Arama sonuçları: *

• Users: iaxuis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Lenovo Legion 25-10 Monitörüm 4k Gösteriyor

Monitörün 1920x1080p 320 hz olduğundan almıştım ama çözünürlük kısmında nedense 3840x2160 seçeneği var monitörüm 4k desteklemediği yazıyor ama neden seçeneklerde bu gözüküyor?
  2. I

Sistem Önerisi Rtx5060ti 16gb

ortalama 42-45k var rtx 5060ti 16gb sistem almak istiyorum 2. el olsada farketmez beni götürsün yeter 320 hz monitör var ıps buna göre sistem söylenirse aşırı mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
  3. I

Ttcswitches.Com Burdan Mouse Switch Alan Varmı Güvenilir mi?

https://ttcswitches.com/collections/mouse-switch? linki bu 3 dolar yazıyor alacağım switch ama dolandırıcılarmı veya gelirmi bilmiyorum
  4. I

Mouse Switch Nerden Bulurum?

ajazz aj159 apex model mouse var zamanında uyguna almıştım ama çift tıklama sorunu var çözümünüde bulamadım yazılımsal olduğunu düşünmüyorum o yüzden switch arıyorum ama çok pahalı uyguna nerden bulabilirim?
  5. I

Mouse Switch Nereden Bulabilirim

ajazz aj159 apex model mouse var çift tıklama sorununu çok yaşamaya başladım ve bi yerden sonra artık dayanılmıyor ben nereden bulabilirim uyguna?
  6. I

2. El Sistem Önerisi Lazım

arkadaşlar bütçem 32k 2. el rtx 4060 lı sistem dizmeme yardımcı olurmusunuz 3 gündür deli gibi heryerde arıyorum sistem bulamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim(320hz monitör var o yüzden tam gücünü kullanmak istiyorum)
  7. I

RTX 4060 Sistem İyi mi? Sizce Bu Fiyata? (2. El)

AMD Ryzen 5 5600 6 Çekirdek 12 İzlek ASUS Dual GeForce RTX 4060 8GB ASUS Prime A520M-R Anakart 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz RAM 500GB Kioxia Exceria G2 NVMe M.2 SSD 600W Güç Kaynağı Everest MEGA V2 Mesh RGB Kasa MSI MAG 242F 23.8” IPS 200Hz 0.5ms Monitör 25k ya bunu alabilirim...
  8. I

RTX 5050 Sistem İyi mi? Bu?

9. I

Asus Dual RTX 4060 Furmark Test Sonucu İyi mi??

Almayı düşünüyorum bu ekran kartın iyi mi? sizce?
  10. I

2. El RTX 4060 32gb Ram

arkadaşlar 2. el kasa buldum fiyatı iyi mi? sizce? 25.000 tl bu arada * AMD Ryzen 5 5600 * Cooler Master MasterLiquid Lite 120 Sıvı Soğutma * ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB * Asus Prime B450M-K II Anakart * G.Skill Ripjaws V 32GB (2x16GB) 3200MHz CL16 RAM * Kingston NV2 1TB NVMe M.2 SSD * XPG...
  11. I

Gemini Sizdede Saçmalıyormu

Arkadaşlar gemini prosunu kullanıyorum pro üyeliğim olduğu halde iyi gidiyorda bi yerden sonra limite gelmiş oluyorum ama sorun şu flash-lite modeline geçiyorda ben bu kadar saçmalayan bir model görmedim bir şey soruyorum fotoğraf atıyorum çok alakasız şeyler söylüyor sapıtıyor örnek 5060 lı...
  12. I

Öneri GTX 1650 Sistemimi Satacağım Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar merhaba. Elimdeki oyuncu laptopunu satıp nakde çevirmek istiyorum ama piyasayı tam kestiremedim. Hızlı satılması için sizce ederi nedir, yardımcı olur musunuz? Model: Asus ROG Serisi G531G İşlemci: i7 (8. Nesil) Ekran Kartı: Harici GTX 1650 RAM: 24 GB (Sonradan yükseltildi) Depolama...
  13. I

2. El RTX 4060 20k Olur Mu?

arkadaşlar elimde asus rog serisi laptop var bunu takaslayıp gerekirse 2 3 daha üstüne ekleyip 4060 lı sistem almak istiyorum ama bulamadım bi türlü mümkün değil mi bu fiyata?
  14. I

Glocalzone Güvenilir mi?

Arkadaşlar telefon alacağım da glocalzone diye uygulama duymuştum önceden tekrardan bakayım dedim fiyatları nedense uygun geldi bende almak istiyorum ama fiyatları şaşırtıcı derecede ucuz benim sormak istediğim sorular şunlar. Ödediğim paradan daha fazlasını mı ödeyeceğim, ürün gümrükte kalırsa...
  15. I

Öneri 6k-7k Arası Monitör Önerisi

Arkadaşlar ben hayatım boyunca hep 60 hz kullanan birisiyim ve artık bu durumdan sıkıldım o yüzden aldımmı düzgün bir monitör almak istiyorum bu fiyata 240hz msı monitör buldum ama napsam bilemedim öneriniz var mı?
Geri